Нічим не гірша за Дженніфер Лопес: Оля Полякова похизувалася сумкою Birkin за кілька тисяч гривень

Оля Полякова полюбляє дорогі речі й аксесуари. Зірка може похвалитися наявністю найвідоміших брендів у гардеробі. Серед інших є дуже-дуже дорога сумочка Birkin.

Оля Полякова – визнана модниця. Серед аксесуарів у гардеробі артистки можна побачити сумочку Birkin. Цей виріб торгової марки Hermes ніжно рожевого кольору коштує не менше 200 тисяч гривень.

Про цю модель ходять цілі легенди. Подейкують, що співачка Джейн Біркін якось летіла літаком. Поряд із нею сидів голова модного дому. І треба ж такому статися, що у знаменитості відкрилася сумочка, і всі жіночі дрібнички розсипалися по підлозі.

Оля Полякова віддає перевагу Birkin

Жан-Луї-Дюма допоміг Джейн зібрати все докупи. Чоловік зауважив, що речі потрібно розкладати по різних відділах, і тоді вони не розсипатимуться. Співачка побідкалася, що таких сумок не випускають.

Тоді співрозмовник запропонував разом розробити потрібну модель. Отак із побажань зірки й зробили сумочку, яку назвали її іменем Birkin. Декому вона видається трішки бабською. Інші цінують ридикюль за зручність і практичність.

Ціни на такі сумочки стартують від 10 тисяч доларів. Тож модницям, які можуть собі подібне дозволити, можна лише позаздрити. До речі, Джейн Біркін померла минулого літа у віці 76 років.

У Полякової з’явилася суперниця

У Полякової ексклюзивна сумочка є вже давно. А от блогерка Юлія Верба цілий рік мріяла про подібну розкіш. Врешті втілила бажання у життя й придбала 25-сантиметровий аксесуар сіро-бежевого кольору, щоб підходив під будь-який одяг.

Юлія Верба віддає перевагу Birkin

Верба відразу відмела хейтерів, що вважають Birkin сумочками для старших жінок. Вона відзначила, що й сама раніше не розуміла, наскільки це круто мати саме такий аксесуар.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.