Серіал “Район Мелроуз” 8 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер Melrose Place

Чверть століття минуло відтоді, як вийшов 7 сезон серіалу "Район Мелроуз". CBS Studios вирішила знову зібрати трьох відомих актрис на одному знімальному майданчику й запустити 8 сезон.

Серіал “Район Мелроуз” 8 сезон: дата виходу нових серій

Культовий серіал 90-их років повертається на телеекрани. Прихильників серіалу “Район Мелроуз” найбільше цікавить дата виходу 8 сезону. Культовий проєкт повернеться знову через 30 років після виходу 1 серії.

Район Мелроуз повертається через чверть століття після 7 сезону

Тож готуйтеся зустрічати улюблених героїнь Гезер Локлір, Лору Лейтон і Дафну Зунігу. Усі вони дали згоду на участь у перезавантаженні проєкту з минулого століття. Тож залишилося дізнатися, коли вийде “Район Мелроуз” 8 сезон. Кіношники поки не сповіщають цю інформацію, але шоу активно розробляється. Тож очікувати прем’єри можна вже у 2025 році.

“Район Мелроуз”: продовження і сюжет

Оскільки наші героїні вже трішечки літні, за сюжетом події розгортатимуться через багато років. Глядачі зануряться в атмосферу нових подій, що трапляються з улюбленими персонажами. На жаль, один із них уже помер.

Район Мелроуз повертається через чверть століття після 7 сезону

Так вирішила Лорен Джуссіс, якій довірили написати сценарій продовження серіалу “Район Мелроуз”. Саме на похороні зберуться усі мешканці будинку з цього району. Ця доленосна зустріч призведе до відновлення застарілих душевних травм.

Район Мелроуз повертається через чверть століття після 7 сезону

Пригадаються старі романи, вигулькнуть незалікові образи. А головне – відкриються нові таємниці. Локлір витримала всі 7 сезонів. З її колежанок Лейтон з’являлася у 5 сезонах, а Зуніга відпрацювала лише 4 сезони.

“Район Мелроуз” трейлер 8 сезон

Трейлера серіалу “Район Мелроуз” 8 сезону поки ще не оприлюднили. Та все йде до того, що найближчим часом ми побачимо анонс нового шоу.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 17 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Овен, Скорпіон: очікуйте на складний вибір

Гороскоп на 17 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Овен, Скорпіон: протягом дня у вас будуть виникати труднощі, але вони будуть тимчасові.

Полуницю не варю, не стерилізую і не заморожую: знайшла інший спосіб зберегти ягоди свіжими якомога довше

Полуницю на зиму можна заготувати без варки, заморожування та стерилізації. Ягоди краще брати не дуже великі. У такому разі вони залишаться цілими й будуть набагато смачнішими.

Катя Осадча зайнялася фігурою до літа: скільки зайвих кілограмів планує скинути дружина Юрія Горбунова

Катя Осадча встигає всюди. І розшуком людей займається, і передачу "Пісня мого життя веде", і дітей ростить. Ще й на фігуру звертає увагу. До літа збирається скинути зайві кілограми.

За 10 км від Часового Яру колись був океан: історія Білокузьминівської крейдяної скелі, якій 90 млн років

Це унікальне місце знаходиться лише в 10 км від Часового Яру. Білокузьминівська крейдяна скеля сформувалась понад 90 мільйонів років тому, на місці океану. Знайомтесь з історіϵю творіння природи.