Гороскоп на 18 квітня 2024 року для Тіни Кароль, Наді Дорофєєвої і Аліни Гросу: когось чекає великий конфуз

Знаменитості теж полюбляють зазирати в гороскопи ледь не щодня. А ті віщують зіркам всілякі цікаві події. Дізнаймося разом, що відбуватиметься в їх житті 18 квітня 2024 року.

Гороскоп на 18 квітня для Тіни Кароль

Співачка народилася 25 січня, а значить, є Водолієм. Тож гороскоп на 18 квітня 2024 року обіцяє зірці такі пригоди. Саме цього дня Тіні спадуть на думку кілька цікавих ідей, які вона вдало втілить у життя й здобуде ще більшу пошану серед прихильників.

Гороскоп на 18 квітня для Кароль, Дорофєєвої, Гросу

Астрологи радять Кароль подумати про інвестиції у нерухомість, адже всі можливості для цього співачка має. Щоб не виникло надалі проблем зі здоров’ям, Тіна має пити якомога більше води й обов’язково у четвер відвідати спортивний зал. Він у неї прямо в будинку обладнаний, тож час на тренування завжди знайдеться.

Гороскоп на 18 квітня для Наді Дорофєєвої

Зовсім скоро – 21 квітня – співачка відзначить 34-річчя. Народилася Надя під знаком Тельця. Тож зірки на 18 квітня радять їй проявити обережність та заощадливість. Починаючи з четверга й до кінця місяця, Наді краще не планувати великих покупок, щоб не встряти в халепу.

Гороскоп на 18 квітня для Кароль, Дорофєєвої, Гросу

Якщо не дослухатися до порад астрологів, то може так трапитися, що новий кліп не буде за що знімати. Сподіватимемося на розважливість зірки, й будемо вірити, що вона не дійде до крайньої межі у витратах, а ми залюбки помилуємося новим відео.

Гороскоп на 18 квітня для Аліни Гросу

8 червня – це знак Близнят. Тож для співачки, яка нині мешкає в Америці, якраз буде доцільним інвестувати накопичені грошенята у проєкт, який вона розглядала останнім часом.

Гороскоп на 18 квітня для Кароль, Дорофєєвої, Гросу

Гороскоп на 18 квітня 2024 року обіцяє Аліні вдалий старт нової справи. А щоб на все задумане вистачило здоров’я, дівчині бажано відмовитися від молочної продукції, бо можуть виникнути проблеми зі шлунком.

Нові статті

Схожі статті

День розпочнеться з важкої праці – будьте до неї готовими: гороскоп на 8 липня 2024 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 8 липня 2024 року для всіх знаків Зодіаку: день буде непростим у професійному плані, але приємним під час зустрічі зі своїми близькими.

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.