Максим Галкін показав садівника, який зіпсував орхідеї, подаровані Аллі Пугачовій на 75-річний ювілей

Гуморист Максим Галкін вийшов в ефір з Ізраїлю і показав, що зробив їх новий садівник із орхідеями, які подарували Аллі Пугачовій на 75-й ювілей. Більше деталей читайте в матеріалі від "Один Факт".

Шоумен, гуморист і іноагент Максим Галкін розповів, що сталось з одним із подарунків, який отримала його законна дружина Алла Борисівна Пугачова з нагоди свого 75-річчя. “Один Факт” нагадаϵ, що ювілей Примадонни та жінки, яка співаϵ, відбувся 15 квітня.

День народження — свято, яке ніколи не обходиться без подарунків. Цього разу Алла Борисівна отримала їх чимало. Серед презентів від шанувальників, колег, дітей та просто добрих знайомих був і горщик із розкішними живими орхідеями.

Власне, коротеньку історію про ці орхідеї і розповів чоловік Примадонни, Максим Олександрович Галкін. Шоумен повідомив, що в їх родині, яка зараз перебуваϵ в Ізраїлі — зʼявився новий садівник. Він на ранок після ювілею співачки вирішив довести до ладу подаровані орхідеї в горщику і… ретельно їх перекопав.

Садівник був настільки старанним, що половина землі з горщику опинилась на підлозі, вкритій світлими кахлями.

У нас в семье новый садовник. Порода — шипперке – повідомив Максим Галкін.

Виявляϵться, що під садівником гуморист мав на увазі чорного песика, який вирішив похазяйнувати і ледве не викопав орхідеї з горщика.

Максим Галкін на камеру жартівливо сварить пухнастого бешкетника і питаϵ, навіщо ж він перекопав ту землю і що намагався віднайти в горщику. Галкін зробив припущення, що, імовірно – новенький садівник шукав там скарб.

Також гуморист спитав собаку, чи не соромно йому таке робити із розкішним подарунком Алли Борисівни? Песик у відповідь лише винувато кліпав очима, забившись в куток за стільцем.

Нещодавно Максим Галкін вже ділився історіϵю свого нового життя в Ізраїлі. Шоумен розповів, що поряд з їх оселею вже дозріли цитруси і порівняв тамтешній врожай із своїм рідним, російським. За словами Максима Галкіна, в селищі Грязь, де вони мешкали з Аллою Пугачовою та дітьми до переїзду в Ізраїль – в них росли огірки з помідорами.

Але зараз дістатись додому в них немаϵ можливості, бо на Батьківщині Максима Галкіна оголосили іноагентом. Гуморист припустив, що зараз за його врожай в росії подбають доброзичливі місцеві мешканці.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.