Руслан і Людмила у піжамах вийшли до українців: Барбір і Сенічкін заявились на роботу в незвичних образах

Українські телеведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір здивували глядачів незвичними образами. В черговий ефір "Сніданку з 1+1" вони вийшли… в піжамах. Чому саме це сталось – розповість "Один Факт".

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін вже понад 10 років поспіль ведуть програму “Сніданок з 1+1”. Вони виходять в ефір щоранку і завжди дивують українців неперевершеними сюжетами, стильними образами і цікавими темами.

Для українського телебачення настільки довге перебування в ефірі — це рекорд! Вперше Барбір і Сенічкін зʼявились у ранковому ефірі на “Плюсах” 19 серпня 2013 року. З тої пори багато води втекло і багато кумедних випадків сталось. Пригадати хоча б той самий ефір, коли Людмила міцним слівцем окропила свій костюм, підібраний художниками до ефіру. Звісно, зробила ведуча це не навмисно. Просто Людмила Барбір не знала, що ефір вже йде – тому і висловилась нецензурно.

Втім, той випадок вже став забуватись і тому Людмила Барбір разом із своїм соведучим Русланом Сенічкіним вирішила епатувати свою чисельну аудиторію телеглядачів новими, оригінальними образами. Вони вбралися у піжами і в такому вигляді вийшли в ефір.
Що саме спонукало соведучих це зробити? Можливо Руслан та Людмила просто прослухали сигнал будильнику і запізнились на роботу?

Насправді, їхні піжамні образи були обумовлені святкуванням Міжнародного дня улюбленої піжами. Саме тому Людмила Барбір вдягнула яскраво-червону піжаму, а Руслан Сенічкін вийшов до ефіру в темно-синій піжамі.

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін здивували новими образами до сніданку
Людмила Барбір і Руслан Сенічкін здивували новими образами до сніданку

Користувачі соцмережі Instagram не змогли пройти повз нових образів телеведучих і пригадали той випадок, коли Людмилі Барбір не сподобався її костюм і вона його облаяла.

А Людочка виглядаϵ нормально! — написав один із глядачів.

У Руслана більше сподобалася піжама — написав інший користувач

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін вийшли в ефір у незвичних образах
Людмила Барбір і Руслан Сенічкін вийшли в ефір у незвичних образах

Хороші обидві піжами — зазначив наступний коментатор.

 

Отже, піжамний ефір “Сніданку” із Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір вийшов теплим і по-домашньому затишним.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.