Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської: час рухатися вперед

Зірковий гороскоп на 23 квітня 2024 року обіцяє Приходько, Пивоварову, Могилевській теплі зустрічі з близькими людьми та досягнення нових висот у творчій перспективі.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Анастасії Приходько

Гороскоп на 23 квітня 2024 року обіцяє співачці стабільність. Отже, з усіма проблемами, які останнім часом переслідують Настю, буде покінчено. Усе для Тельця складається якнайкраще, і можна сподіватися на фінансовий зріст.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Насті Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської

У вівторок Приходько бажано виділити час, щоб прогулятися з чоловіком та дітьми на свіжому повітрі. Весняна природа надасть сил та упевненості в завтрашньому дні. А ввечері бажано усамітнися з коханим чоловіком і подарувати одне одному приємні хвилини спілкування.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Артема Пивоварова

Виконавець народився під знаком Рака, тож йому у вівторок краще вдатися до глибокого самоаналізу. Накопичений останніми днями стрес потребує розслаблення й релаксу. Вечір краще провести вдома, де можна заспокоїтися й не думати про негатив.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Насті Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської

23 квітня обов’язково прислухайтеся до всіх пропозицій, які висувають довколишні. Велика ймовірність того, що одна з них виявиться доволі привабливою й успішною в майбутньому.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Наталі Могилевської

Артистка-Лев цього дня має займатися тим, що їй вдається найкраще, – творчістю. Якщо започаткувати новий проєкт, він буде вдалим. Втілення задуманого в життя вийде точнісінько так, як Могилевська запланує собі.

Гороскоп на 23 квітня 2024 року для Насті Приходько, Артема Пивоварова, Наталі Могилевської

Гороскоп на 23 квітня 2024 року попереджає: домашня атмосфера потребує втручання. Залагодити справи можна, зайнявшись спільним хобі. Улюблена справа сприятиме збереженню балансу та енергії в родинному колі.

Нові статті

Схожі статті

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.

Прожила разом з ним вже 29 років, але діточок не народили: як виглядає таємний чоловік Руслани Лижичко

Руслана Лижичко майже 30 років у шлюбі з Олександр Ксенофонтовим, але подружжя так і немає дітей - як виглядає чоловік співачки та чому не наважились на батьківство?