Поки Ольга Мартиновська відпочиваϵ в Буковелі, Ярославський знайшов, з ким поцілуватися у відповідь (ФОТО)

Володимир Ярославський знайшов, з ким поцілуватись, поки Мартиновська в Буковелі. Яка красуня отримала палкий поцілунок від Ярославського – читайте в матеріалі, який для вас підготував "Один Факт".

Шеф-кухар Володимир Ярославський, який сьогодні, 22 квітня 2024 року, відзначаϵ свій 45-й день народження – напередодні свята вирішив відправитись на природу.

Ярославський виїхав відпочити, взявши приклад зі своϵї колеги Ольги Мартиновської. Але якщо вона поїхала відпочивати до Карпат, то вусатий суддя з “Мастершефу” вирішив прогулятись на зеленій та сонячній галявинці.

Саме там Ярославський знайшов собі дуже гарну компанію. Нова пасія шеф-кухаря була зовсім не проти поцілунку і тому шеф-кухар вирішив їй його подарувати. З ким же цілувався Ярославський, поки Мартиновської поряд не було? “Один Факт” розповість про це далі.

Бачу, Оля поїхала в Буковель до іншого “шефа №1” — підписав зроблену посеред луків світлину Володимир Ярославський. — Прийшлось знайти іншу собі.

А ось та сама інша виявилася… звичайнісінькою коричневою кізонькою. Дійсно, кого ще міг зустріти Володимир Ярославський посеред луків, вкритих молоденькою зеленою травичкою.

Володимир Ярославський подарував поцілунок козі
Володимир Ярославський подарував поцілунок козі

До речі, Ольга Мартиновська, побачивши цю світлину — відразу на неї відреагувала. Колега Ярославського зробила собі в Stories Instagram репост світлини Володимира і зробила до неї свій, гумористичний підпис:

Увага, сенсація! Володимир Ярославський привселюдно обізвав Мартиновську козою! Завтра в нього день народження і Оля плануϵ помститися.

Ольга Мартиновська відреагувала на поцілунок Ярославського з іншою
Ольга Мартиновська відреагувала на поцілунок Ярославського з іншою

І день помсти Володимиру Ярославському таки настав. Прямо зранку 22 квітня Ольга Мартиновська в Stories привітала Ярославського із днем народження. Кулінарка оприлюднила чорно-білу світлину, на якій добре помітно обіцяну помсту.

На світлині Ольга жартівливо замахуϵться на Ярославського ногою, а він у відповідь намагаϵться дати відсіч норовливій колезі. Втім, розтяжка в Олі Мартиновської на цьому фото вийшла розкішніше, аніж у Ярославського.

Вооов! З днем народження! — привітала колегу Ольга Мартиновська.

Схоже, шеф-кухарка зовсім не образилась на свого зіркового колегу з “МастерШефу” за його невинний поцілунок із кізонькою.

Ольга Мартиновська привітала Володимира Ярославського із днем народження
Ольга Мартиновська привітала Володимира Ярославського із днем народження

Із 45-м днем народження Ярославського привітав також Ектор Хіменес-Браво та команда “МастерШефу”.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.