Репяхова розповіла про стосунки з ізраїльтяніном та китайцем: як на це відреагував 58-річний Віктор Павлік

Блогерка і дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла цікавий факт про свої романтичні відносини з іноземцями. Як на цю новину відреагував артист — "Один Факт" розповість далі.

Блогерка Катерина Репяхова, яка знаходиться в шлюбі із українським співаком Віктором Павліком — влаштувала вечір відповідей на цікаві питання для своїх шанувальників. В Stories Instagram знаменитість відверто відповідала на питання про те, чи спілкуϵться вона із родичами законного чоловіка, чи не боїться другої вагітності через певні вади зі здоровʼям у першого синочка Михасика.

Одне із питань торкалось відносин із громадянами іншої країни:

Ви б наважились на відносини із іноземцем? — спитав в Катерини один із користувачів соціальної мережі.

Репяхова назвала це питання смілим і надала на нього доволі неочікувану відповідь:

В мене були відносини з китайцем і ізраїльтяніном — повідомила Катя, а потім додала — до ВП.

Отже, Віктору Павліку перейматись та ревнувати кохану дружину Катерину до іноземців не доведеться. Усі минулі романтичні стосунки з іноземцями дівчина залишила в минулому і зараз зосереджена на піклуванні про маленького синочка Михасика та чоловіка Віктора Франковича.

Катя Репяхова розповіла про відносини з іноземцями
Катя Репяхова розповіла про відносини з іноземцями

Цікаво, що Катерина Репяхова маϵ теплі відносини і із родичами артиста. Блогерка наголосила, що вже в наступний понеділок вони всіϵю родиною поїдуть до Теребовлі, де живуть родичи Віктора Франковича.

Катерина Репяхова побралась законним шлюбом із Віктором Павліком в 2020 році. Ця пара цікава тим, що між ними існуϵ велика різниця у віці. Віктор Франкович старший за Катерину Репяхову на 29 років. Подейкували, що Катерина змогла відбити співака в його колишньої дружини, Лариси Созаϵвої.

Катя Репяхова повідомила, чи спілкуϵться з родичами Віктора Павліка
Катя Репяхова повідомила, чи спілкуϵться з родичами Віктора Павліка

Майже 2 тижні цій парі вдавалось приховувати таϵмницю свого одруження. На розпис Катя Репяхова прийшла в незвичному образі, вдягнувши білий брючний костюм, топ та кросівки. Жених також прибув на церемонію у розкішному білому костюмі. 15 червня 2021 року в пари народився спільний син Михайлик.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.