Позначка перейшла за 30: Нікіта Добринін не приховує, що йому крутить суглоби на погоду – це і по позі видно

Нікіті Добриніну 36 років. Схоже, у відомого чоловіка розпочалася криза середнього віку. Він не лише скаржиться на ломоту в суглобах на погоду, а ще й вирішив кардинально змінити імідж.

Відомий “Холостяк” Нікіта Добринін узяв участь у цікавій фотосесії. Мало того, що знімання відбувалися в якійсь занедбаній хатині без ремонту. Так ще й сам герой чорно-білих світлин стояв на табуретці, а складалася ілюзія, нібито він лежить на підлозі.

Нікіта Добринін поскаржився на вік

Відповідно, рухи у ведучого вийшли неприродні. Тож колишній чоловік Даші Квіткової пожартував, викладаючи знімки у своєму Інстаграм-акаунті:

“Крутить суглоби на погоду”.

Думки підписників Добриніна розділилися. Дехто прийшов у захват від вигляду мужнього чоловіка в майці та штанах мілітарі. Тож посипалися захоплені коментарі: “агонь”, “чудово виглядаєш”, “гарно”, “креативно” тощо.

Знайшлися й інші, які поспівчували Нікіті в його хворобі й пригадали власні болячки:

“Суглоби крутять – то не старість, а вік”.

“Ласкаво просимо до кола однодумців”.

“Коли вже за 30, то точно крутять”.

Та дехто взагалі не зрозумів задуму фотосету, висловивши власне “фе”:

“На тюрму схоже”.

“Без стола набагато краще”.

“У фотографа закінчилася фантазія”.

Тим часом Добринін вирішив продовжити епатаж, притаманний 36-річним чоловікам, і вперше у житті повністю поголився. Нікіта показав прихильникам два відео. На одному йому по голові юзає машинка й підстригає все волосся.

Нікіта Добринін поскаржився на вік

На іншому чоловік уже голомозий. Він сором’язливо пояснює, що насамперед цей експеримент став неочікуваним для нього самого. Блогер довго не наважувався показати широкому загалу результат стрижки під нуль. Та врешті це й не головне. Головним Нікіта назвав “голос і проявленість”. Що мав на увазі, дізнаємося найближчим часом.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.