Маша Єфросиніна зі сльозами на очах зізналася, що відпустила минуле: життя без чоловіка далося взнаки

Нещодавно, за лаштунками шоу з Маша Єфросиніна зізналася, що останній рік був одним з найскладнішим у її житті. Проте навіть після розлучення з коханим вона зберігає жагу до життя.

Відома українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна завжди відкрито ділилася з публікою своїми переживаннями та емоціями.

Нещодавня розмова за лаштунками шоу “Україна неймовірних людей” на телеканалі ТЕТ стало для неї особливо щирим та емоційним.

Маша Єфросиніна зізналася, що за останній рік, у ній самій відбувся цілий ряд змін.

“Це був найскладніший рік у моєму житті”, – з сльозами на очах поділилася телеведуча. “Я втратила багато: близьких людей, відчуття безпеки, плани на майбутнє. Але я також багато чого здобула: нову силу, нове розуміння життя, нову цінність кожного моменту”.

Єфросиніна розповіла, що війна змусила її переосмислити багато речей.

“Я усвідомила, як важливо жити сьогоденням, не шкодувати про минуле і не боятися майбутнього”, – сказала вона. “Я навчилася цінувати те, що маю, і дякувати за кожен день”.

Маша Єфросиніна розповіла про складні часи у стосунках з чоловіком
Маша Єфросиніна розповіла про свій найскладніший рік

Ведуча також зізналася, що життя без чоловіка, Сергія Єфросиніна, з яким вона розлучилася на початку 2023 року, далося їй тяжко.

“Це було непросте рішення, але я розуміла, що нам обом потрібні зміни”, – поділилася Маша. “Спочатку було важко, але я поступово звикла до нового життя. Я стала більш самостійною, навчилася розраховувати на себе”.

Однак, Єфросиніна підкреслила, що не шкодує про це рішення.

“Я вдячна Сергію за все, що він зробив для мене”, – сказала вона. “Ми залишилися друзями і продовжуємо спілкуватися заради наших спільних дітей”.

Як Марія планує жити далі?

Зараз Маша Єфросиніна налаштована на позитив.

“Я вірю, що все буде добре”, – сказала вона. “Я вірю в нашу перемогу, я вірю в майбутнє України. І я вірю, що ще буду щасливою”.

Розмова за лаштунками шоу з Машею Єфросиніною стала щирим та емоційним доказом того, як війна може змінювати людей.

Її історія дає надію, що навіть у найскладніші часи можна знайти в собі сили йти далі і вірити у краще.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.