Ольга Сумська показала реальну картину зі свого гастрольного життя: спить на підлозі в позі букви “Зю”

Доля артистів – постійні переїзди, адже шанувальники очікують на зустріч з улюбленцями. Попри те, що є народною артисткою, Ольга Сумська їздить на гастролі в доволі екстремальних умовах.

Ольга Сумська вирішила продемонструвати своїм прихильникам інший бік слави. Виявляється, народній артистці доводиться не лише сяяти в променях софітів та зривати аплодисменти на театральних підмостках, а ще й добиратися до місця виступу.

Ольга Сумська спить у потязі на підлозі

І це далеко не завжди виходить комфортно. На своїй Інстаграм-сторінці 57-річна Сумська виклала коротеньке відео, в якому показала дорогу на гастролі. Оскільки крісло у потязі знаменитості дісталося незручне, в якому можна сидіти, але не спати, артистка знайшла вихід.

Ольга вмостилася на картату торбу з речами, яку поставила на підлогу. Сама сіла на вантаж, а голову поклала на сидіння. Ось у таких умовах і відпочивала протягом кількох годин. Це дуже дивно, але жінка після подібних незручностей прокинулася в гарному гуморі.

Ольга Сумська спить у потязі на підлозі

Тепер уже сіла, як годиться, в крісло, відкинула невеличкий столик і виклала сніданок – хліб, масло, круасан, пончик. І все це під каву. Вуглеводів вийшло чимало, та в таких спартанських умовах можна собі дозволити попоїсти без обмежень.

Ольга Сумська спить у потязі на підлозі

Як вмивалася й наводила марафет, Сумська не показала. Напевно, залишила це для наступної Сторіз. Натомість бачимо жінку бадьорою, веселою, яка всім своїм фанам побажала “Доброго ранку!”

Тож перед тим, як обирати собі артистичну кар’єру, спочатку уважно перегляньте це відео. Чи готові ви відмовитися від зручного ліжечка задля ось таких умов, аби тільки побачитися зі своїми фоловерами в живу? Якщо ні, то краще йдіть в якусь іншу професію.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?