Даніель Салем показав свою любов з першого погляду: “Ні у мене, ні у неї не було шансів” – краще, ніж Тіна

Артист та захисник Даніель Салем вперше розповів про кохання з першого погляду: як відбулось знайомство та як виглядає його нова любов? Подробиці.

У червні минулого року український артист та захисник Даніель Салем розповів про розлучення з дружиною після 17 років спільного життя. Ця новина привернула значну увагу до особистого життя Салема, який нещодавно розповів про своє нове кохання.

За його словами, коханням з першого погляду для нього стало чорне цуценя на ім’я Саллі, яке стало його справжньою віддушиною. Для самотнього Салема, цей песик став довгоочікуваним компаньйоном.

Даніель Салем розповів про кохання з першого погляду. Фото з Instagram @daniel_jihad_salem
Даніель Салем розповів про кохання з першого погляду. Фото з Instagram @daniel_jihad_salem

Згадуючи момент їхньої зустрічі, він розповів, що вперше побачив цуценя, коли вони обидва були на виконанні військових обов’язків, і відразу вирішив, що пізніше забере його до себе, але пес не прийшов. За словами Салема, під час завершення їхньої місії, він помітив у Instagram свого друга фотографію двох бездомних цуценят, де той закликав допомогти їм знайти новий дім. Даніель Салем звернувся до свого друга та вирішив взяти одне з цих цуценят до себе.

Даніель Салем розповів про кохання з першого погляду
Даніель Салем розповів про кохання з першого погляду

Одного дня чоловік вирушив в Одесу та пізніше поділився важливою подією в своєму житті зі своїми підписниками через соціальні мережі, розмістивши відео з Саллі на своїй сторінці в Instagram. У своєму пості він зазначив, що песик мало не загинув, адже потрапив під колеса автомобіля. Але завдяки вдачі та великому серцю Салема, ця історія набула зовсім іншого оберту.

Тепер у захисника є Саллі – маленька, але сильна душа, яка тішить його своєю присутністю. А у Саллі є Салем – її опікун та друг, який завжди буде поруч, готовий поділитися своїм теплом. Ця історія свідчить про велике серце і готовність допомагати іншим, навіть якщо це вимагає певних зусиль і відданості.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.