Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин вирощує салат на підвіконні: 22-річний садівник з досвідом співака

Переможець 10 сезону "Голосу країни" Роман Сасанчин захопився новим хобі. Дізнайтесь, чим саме займаϵться співак поза сценою і подивіться на здобутки Романа прямо зараз.

Роман Сасанчин — молодий 22-річний співак, що став популярним завдяки телешоу “Голос країни”. В 10 сезоні ціϵї програми Роман приймав участь у складі команди Тіни Кароль і здобув блискучу перемогу. На той момент юному співакові було всього 18 років.

Зараз Роман мешкаϵ в столиці України і нещодавно поділився новим хобі, яке захопило його навесні. Незважаючи на те, що співак живе у квартирі, йому вдаϵться займатись городніми справами. Наприклад, прямо на підвіконні Сасанчин виростив салат у глибокому полумиску. Артист продемонстрував свої досягнення, знявши коротенький відеоролик для Stories Instagram. На ньому гарно помітно, як посеред освітленого весняним сонцем підвіконня стоїть рожева дитяча ванночка, заповнена землею, в якій вже пишно проріс молоденький салат.

Роман Сасанчин виростив салат на підвіконні
Роман Сасанчин виростив салат на підвіконні

Ось так витрачаϵ свій вільний час Роман Сасанчин. До речі, поки на вулиці тепла погода — співак встигаϵ позайматись активними справами зі своϵю маленькою донькою Елізабет, яку йому народила дружина Іванна.

Роман став ювілейним переможцем “Голосу країни”, а до цього вже мав великий стаж співака і конкурсанта.

Цікаво, що кількома роками раніше цей хлопець з Тернопільщини вже перемагав у аналогічному конкурсі “Голос. Діти”. Тоді 13-річний Сасанчин також виступав в команді співачки Тіни Кароль.

Після перемоги Романа Сасанчина в 10-му “Голосі країни” пройшло вже декілька років. Зараз маленький хлопчик вже виріс, ставши 22-річним парубком. В Романа завдяки перемозі в конкурсі зʼявилась власна двокімнатна квартира в Киϵві, куди він перевіз свою кохану дівчину з Тернопільщини, Іванну. В передостанній день грудня 2021 року в Романа та Іванни народилась донька Елізабет.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.