Камалія уявила себе Леді Гагою і показала, як живе найбагатша співачка України: і без мільярдера непогано

Шлюб Камалії з пакистанським мільярдером тривав довгих 20 років. На жаль, українка не знайшла з Мохаммадом Захуром спільної мови щодо політичної ситуації у світі, і вони розлучилися.

Коли співачка з мамою приїхали до Лондона на початку березня 2022, благовірний почав відстоювати позицію своєї старшої доньки. Це зрозуміло, родичка пакистанця має матір-москвичку й стала висвітлювати події на її боці.

Камалія похвалилася власними хоромами

Оскільки українка не змогла домовитися з жінкою, то повернулася до свого величезного палацу під Києвом. А невдовзі розповіла у соцмережі, що розлучилася з Захуром. При цьому їхні спільні донечки залишилися з татусем у Лондоні, бо так безпечніше.

Камалія похвалилася власними хоромами

Колись давно зірка переселилася з благовірним у шикарний палац, що розташований неподалік столиці. Оскільки дизайном шикарних хоромів українка займалася самотужки, то в середині палацу можна побачити суміш стилів. Тут серед прикрас купа східних елементів, а ще присутні постмодерн та бароко.

Камалія похвалилася власними хоромами

Матеріали завозили переважно з Дубаю, то переважають конусоподібні форми. Дуже багато мармурових колон, дзеркал із позолотою, скульптур, вензелів та інших витребеньок, які так полюбляють багачі.

Камалія похвалилася власними хоромами

Коли ще до повномасштабного вторгнення Камалія запросила до свого східного палацу західних журналістів, ті були вражені 14-метровою стелею, вінтажними сходами та безліччю кімнат незрозумілого призначення.

Нині Камалія змушена опікуватися всіма цими розкошами власноруч. Навряд чи Захур відмовляється сплачувати рахунки колишньої коханої, оскільки за всі ці царські хороми треба сплачувати дуже й дуже багацько грошенят, а заробітки співачки не настільки великі.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.