Де в Україні можна зустріти знаменитостей: Віктор Павлік – завсідник усіх парків, а Тіна Кароль – переходів

Щоб побачити живу зірку, українці зазвичай купують білет на концерт. Та побачити Віктора Павліка чи Тіну Кароль можна й посеред Києва. Головне – уважно роззиратися по боках.

Тіна Кароль

Знаменитість час від часу спускається у підземний перехід і шалено радіє, коли побачить щось цікавеньке. Днями співачка спустилася у перехід на станції метро Кловська. Тіні так сподобалися плитки в переході між двома станціями, що співачка не змогла пройти мимо.

Віктор Павлік та Тіна Кароль показали улюблені місця в Києві

Тіна наробила купу світлин біля аутентичної мозаїки з українськими візерунками. Знаменитість просто не могла пройти мимо подібної високохудожньої роботи майстрів. Зірка виклала фото у Фейсбук і похвалилася:

“Єдиний такий у світі. Дуже атмосферний”.

Сама Тіна цього дня не вбралася у вишиванку, а обрала лук із синіми джинсами, білою футболкою та бежевою курткою. Але пройти мимо мозаїки-вишиванки спокійно не змогла.

Віктор Павлік

Молода дружина музиканта Катя Репяхова, можливо б і не дізналася, що благовірний вештається київськими парками. Та й не заради свіжого повітря, а щоб послухати, як молоденькі дівчата співають його хіти.

Віктор Павлік та Тіна Кароль показали улюблені місця в Києві

Саме так розцінила прихильниця блогерки спілкування відомого Шикидима з вуличними музиками. Звісно, Катя у подібне не повірила та стала підколювати чоловіка, що заводить собі такі дивні знайомства.

Можливо, колись і сама Катя опинилася з числа шанувальниць артиста у категорії чергової дружини. Репяхова вірить у свою особливість і відкидає думку, що Віктор познайомиться на свіжому повітрі з іншою фанаткою. Її попередниця теж була занадто самовпевненою, а Павлік змінив її на більш молодшу.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.