Місячний календар миття вікон: сприятливі та несприятливі дні для прибирання у травні 2024 після Великодня

Якщо ви не встигли помити вікна до Великодня — зробіть це після свята. "Один факт" розповість, які дні в травні 2024 року найбільш сприятливі для прибирання оселі і миття вікон.

Травень – останній місяць весни і час для великого прибирання. Коли, як не зараз треба мити вікна і турбуватись про чистоту в оселі. “Один факт” назве прямо зараз найбільш сприятливі дати для прибирання і миття вікон в будинку після свята Великодня. Оберіть найзручнішу із них та приймайтесь за діло.

Сприятливі дні для прибирання в оселі та миття вікон

4 травня — Небезпечний день. Імовірні сварки. Цього дня краще робити повсякденні справи та рутинну роботу, в якій не потрібно забагато думати. День підходить для домашніх справ, прибирання, приготування їжі.

16 травня, Місяць у знаку Діви. Цей час сприятливий для того, аби займатись кропіткою роботою, що потребуϵ підвищеної уваги та терпіння. Можна мити вікна після Великодня і прибирати.

Сприятливі дні для миття вікон в травні 2024 року, після Великодня
Сприятливі дні для миття вікон в травні 2024 року, після Великодня

18 травня, субота. Місяць знаходиться у фазі зростання і знаку Зодіаку Діва. Сприятливий час для вирішення домашніх проблем та прибирання. Можете зайнятись наведенням чистоти у власній оселі.

21 травня — сприятливий день для будь-який домашніх справ. Місяць цього дня знаходиться у знаку Зодіаку Скорпіон і цей час сприятливий для занять тою роботою, яка потребуϵ велику кількість енергії. Можете запланувати на цей день генеральне прибирання або ж миття вікон.
Сьогодні краще завершити справи, що було розпочато раніше. Можна і треба помити вікна і влаштувати генеральне прибирання.

Несприятливі дні для миття вікон в травні 2024 року

3 травня — Місяць знаходиться в знаку Зодіаку Риби. Цей день вкрай несприятливий для будь-яких справ у будинку. Краще за все сьогодні займатись творчістю та благодійністю. Пасивний день, який бажано провести в спокої і на самоті. Усі важливі справи відкладіть на інший день.

Несприятливі дні для миття вікон у травні 2024 року
Несприятливі дні для миття вікон у травні 2024 року

5 травня — день не підходить для прибирання. Сьогодні краще приділити час прогулянкам на свіжому повітрі та запланувати короткострокові справи на майбутнϵ.

10 травня, пʼятниця. Місяць знаходиться у фазі зростання і знаку Близнюків. Він підходить більше для планування важливих справ, аніж для генерального прибирання.

26 травня, Місяць знаходиться у знаку Зодіаку Козеріг. Висока імовірність того, що справи, заплановані на цей день, будуть гальмуватись. Тому краще за все прибирання та миття вікон виконати в будь-який інший день. Сьогодні рекомендовано дотримуватись трудової дисципліни, надавати допомогу і турботу.

31 травня. Спадаючий Місяць у знаку Риб. Усі важливі справи краще відкласти на більш сприятливий період. День не підходить для генерального прибирання оселі і миття вікон.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.