Народився на Хмельниччині, знімався в українських серіалах і не любить соцмережі: де зараз актор Марк Дробот

Його називають українським Мелом Гібсоном, а він не любить популярності. Де зараз знаходиться і чим займаϵться актор Марк Дробот — зірка серіалу " Кріпосна"? "Один факт" розповість про це далі.

Марк Дробот — український актор театру і кіно, який відомий глядачам завдяки своїм ролям у серіалах та фільмах. Завдяки характерній зовнішності Марка часто порівнюють із американським актором і кінорежисером Мелом Гібсоном. Глибокий тембр голосу та своϵрідна краса зробили цього артиста популярним серед численних шанувальників. Але сам Дробот не дуже радий тому, що його впізнають на вулицях.

Марк Дробот ніколи не бажав бути відомим та знаменитим. Навіть після зйомок в серіалі “Кріпосна”, де актор зіграв чиновника Миколу Дорошенка – він все одно залишився вірним своїм принципам.

Де зараз український актор Марк Дробот
Де зараз український актор Марк Дробот

Де зараз знаходиться Марк Дробот і чи продовжуϵ блискучу акторську карʼϵру, яку розпочав задовго до початку повномасштабного вторгнення? “Один факт” дасть відповідь на це питання нижче.

Актор Марк Дробот вже давно прийняв рішення не показувати своϵ особисте життя. Соцмережі він не заводить навмисно, тому відслідковувати його діяльність не так і просто. Ще декілька років тому Марк розповідав, що не вважаϵ за необхідне рекламувати самого себе. Адже його ролі в кіно та на театральній сцені скажуть за його професіональні якості набагато більше.

Публічність та медійні заходи для Марка Дробота теж не ϵ вагомим пріоритетом. Він взагалі вважаϵ, що гарний артист і публічність – це не одне й те саме. Найголовніше для нього, як для професійного актора — це добре і на всі 100% виконувати свою творчу роботу.

Марк Дробот розповів, де зараз знаходиться
Марк Дробот розповів, де зараз знаходиться

Після початку повномасштабного вторгнення Марк Дробот приϵднався до Українського театру в Одесі. Деякий час Дробот виходив на сцену Рівненського українського музично-драматичного театру. Ще восени 2022 року в цьому закладі відбулась премʼϵра спектаклю Наталії Ворожбит під назвою “Зерносховище”. В спектаклі Марк зіграв Книжника Мортка, і за цю роль отримав премію українського театрального фестивалю ГРА. Дробота номінували на кращу чоловічу роль.

В цьому році, 7 квітня, відбулась премʼϵра нового фільму “Кришталеві джерела”, де він зіграв роль Кирила Дорошенка. В 2019 році Марку Дроботу присвоїли звання Заслуженого артиста України.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.