Чому Ірина Білик розлюбила Коляденка, а Дорофєєва – Дантеса: колись були зразковими парами шоубізнесу

Навіть найміцніші пари, що перебувають разом по кілька років поспіль, можуть розлучитися. Розберімося, чому подібне могло торкнутися Білик із Коляденком та Дорофєєву з Дантесом.

Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Таких шалених пристрастей український шоубіз, напевно, більше не зазнавав. Хореограф запросив співачку до ресторану, коли вона була в інших стосунках. Грошей, щоб розплатитися за замовлення, Коляденку забракувало. Тому залишив офіціанту перстень під заставу.

Чому розлучилися Ірина Білик та Дмитро Коляденко

Забрати цінну річ Дімі так і не вдалося – ресторан згорів. Треба було зробити висновок, що це погана прикмета, та він поринув у нове кохання, щойно Ірина оголосила про розрив з його попередником.

Коляденко страшенно ревнував Білик, тому й чудив казна-що. Викидав диван з 13 поверху, різав картини коханої та ще скоїв безліч інших дурниць. Звісно, його бісило, що кохана не хоче виходити заміж, хоча він робив пропозицію 6 разів.

Коли втомлена від його витівок жінка вказала на двері, Дмитро кілька років поспіль перебував у депресії. Натомість не забув помститися колишній, зливши журналістам пікантні світлини цивільної дружини.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Новина про розлучення цієї ідеальної зіркової пари стала для шанувальників справжнім шоком. Фани сподівалися, що невдовзі родина поповниться первістком, а сталося зовсім інше – розлучення.

Чому розлучилися Надя Дорофєєва та Володя Дантес

Надя з Володею весь час викладали в мережу позитивний спільний контент, тому було важко зрозуміти, в який момент кохання минуло. А саме тим, що більше не кохають одне одного знаменитості пояснили припинення шлюбу.

Наступного дня після цієї сенсаційної новини про розлучення оголосив і друг сім’ї Міша Кацурін. Невдовзі саме цього чоловіка побачили на відпочинку поряд із Дорофєєвою в Барселоні. А Дантес зійшовся з його колишньою дружиною Дашею Кацуріною.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.