Щоб навчатись, вік не має значення: 36-річна Санта Дімопулос стала студенткою в Канадському виші

Нещодавно співачка Санта Дімопулос розповіла, що є студенткою та навчається у Канадському інституті: яку спеціальність здобуває зірка та де проживає?

Санта Дімопулос після розлучення вирішила активно зануритись у свою кар’єру та активно попрацювати над власним розвитком та освітою.

У соціальних мережах співачка поділилася однією новиною зі своїми фанатами, яка була досить неочікуваною. Санта Дімопулос зазначила, що за останній час кількість підписників на її акаунті помітно зросла. Це стало приводом для того, щоб ділитися більш детальною інформацією про своє життя та свої плани.

Санта Дімопулос розповіла, що навчається в Канадському виші. Фото з Instagram @santadimopulos
Санта Дімопулос розповіла, що навчається в Канадському виші. Фото з Instagram @santadimopulos

За словами самої артистки, наразі вона проживає в Дубаї, де успішно керує своїм власним бізнесом. Проте це не єдине, чим займається Санта в останні місяці. Незважаючи на активну професійну діяльність та сімейне життя, співачка вирішила розширити свої знання й навички.

36-річна співачка Санта Дімопулос прийняла рішення вступити на навчання до закордонного вишу. Вона обрала Канадський інститут, де стала студенткою курсу експоненціального коучингу. Зірка розповіла, що активно вивчає тонкощі психоаналізу, прагнучи краще розуміти внутрішній світ людини та способи взаємодії з ними.

Санта Дімопулос розповіла, що навчається в Канадському виші. Фото з Instagram @santadimopulos
Санта Дімопулос розповіла, що навчається в Канадському виші. Фото з Instagram @santadimopulos

Цей крок співачки свідчить про її бажання постійно розвиватися як професіонала, вдосконалювати власні навички та набувати нові знання. Водночас це дає змогу їй поглибити розуміння себе та інших людей, що, безумовно, відобразиться на її творчості та особистому житті.

Нагадаємо, що на початку квітня цього року співачка зробила заяву про розлучення зі своїм чоловіком Ігорем Кучеренком, з яким вони були у шлюбі протягом 11 років. Санта також підкреслила, що її коханий чоловік не зраджував їй, і причина розриву їхніх стосунків не пов’язана з іншою людиною у житті співачки.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.