Куди зникла “Дівчина Блонда”, з якою фотографувався сам Дан Балан: про неї всі забули, а ми – згадали

"Дівчина Блонда" — чарівна білявка, яка була ведучою на українському каналі та модних вечірках, а ще встигла сфотографуватись із Даном Баланом. Куди вона зникла — читайте в матеріалі від "Один Факт".

“Дівчина Блонда” – популярна білявка, що працювала ведучою на каналі М1 та вела модні вечірки. Ця красуня маϵ гострий розум і досить щільний графік роботи. Кожен її день в буквальному сенсі цього слова розписаний по годинах. Адже треба приділити увагу і шопінгу, і відвідуванню салонів краси, і катанню верхи на конях, і ще багатьом іншим речам, які можуть собі дозволити тільки справжні білявки.

Справжнϵ імʼя ціϵї красуні — Лена. За професіϵю вона — танцівниця та хореограф. Не дивно, що вона маϵ просто блискучий зовнішній вигляд.

Дівчина Блонда закінчила київське училище естрадно-циркового мистецтва, але життя підготувало для неї більш цікаву роль і можливість спробувати на смак світське життя.
Ця білявка під час роботи на каналі М1 стикалась із багатьма українськими зірками, а в арсеналі світлин ϵ навіть селфі із самим Даном Баланом.

Куди поділась Дівчина Блонда, що фотографувалась із Даном Баланом
Куди поділась Дівчина Блонда, що фотографувалась із Даном Баланом

Невідомо, що сказала на такі залаштунки до програми колишня кохана хлопця Тіна Кароль, але завдяки своїй яскравій зовнішності та зірковим знайомствам Дівчина Блонда змогла здобути популярність в українському суспільстві. А ось чим вона займаϵться зараз — “Один Факт” розповість далі.
Дівчина Блонда як медійна і творча особистість — вирішила створити щось своϵ. В її офіційному профілі Instagram зроблено допис наступного вмісту:

Я пишаюсь тим, що я українка. Засновниця салону весільних та вечірніх суконь

Тобто, в Дівчини Блонда зʼявився свій власний салон, де можна придбати сукні для особливих приводів.

На сторінці білявки постійно зʼявляються модні фасони весільних суконь – обтислі і міні, з фатою і без неї, з пишною сукнею та корсетом.

Діяльність Дівчини Блонда ще раз підтверджуϵ, що талановита людина — талановита у всьому.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.