Гороскоп на 4 травня 2024 року для Мамаріки, Олени Тополі, Віри Брежнєвої: за певних умов будуть нові пісні

Гороскоп на 4 травня 2024 року підготував для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої безліч важливих проєктів, але щоб їх започаткувати, доведеться залучити чимало внутрішніх сил.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для Мамаріки

Зірковий гороскоп на 4 травня 2024 року пропонує співачці, яка належить до знаку Овну, взяти ініціативу у власні руки. Тільки таким чином удасться перетягнути увагу впливових людей на свій бік, що буде запорукою вдалого амбітного проєкту.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої

Зі своєю другою половинкою, з якою останнім часом виникає купа непорозумінь, Насті краще поводитися з максимальною обережністю. Шлях до повернення гармонії в стосунки буде нелегким. Можливо, він розпочнеться саме цього дня, призвівши надалі до позитивних результатів.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для Олени Тополі

Тельцям, в сузір’ї яких народилася артистка, емоції бажано приструнити. Неконтрольовані спалахи енергії можуть завадити в спілкуванні з новими знайомими, від яких залежить багато дечого на майбутнє.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої

Увечері до Олени може насунути Мельпомена з новою піснею. Аби не пропустити зустріч із нею, слід налаштуватися на зустріч із прекрасним – зручненько вмоститися в тиші й помедитувати.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для Віри Брежнєвої

Зірковий гороскоп на 4 травня 2024 року для співачки, яка народилася під знаком Водолія, підготував серйозний іспит. У цей день Віра має реалізувати креативний проєкт. Але його успіх залежатиме від вміння йти на несподіваний експеримент.

Гороскоп на 4 травня 2024 року для MamaRika, Олени Тополі, Віри Брежнєвої

З іншого боку слід виділити час, щоб розібратися з доходами й витратами. Можливо, бюджет вимагає коригування в певний бік. Тож треба урівноважити всі моменти, щоб потім не страждати через власну нерозважливість.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.