Позитив 3 роки приховував ім’я коханої, та більше не мовчить: збирається одружуватися й заводити дітей

Поведінка Позитива, колишнього напарника по дуету Наді Дорофєєвої, останнім часом дуже дивувала фанатів. Чоловік давно розлучився й знайшов нове кохання, але називати ім'я дівчини не хотів.

Таку гру в мовчанку Positiff вів уже 4-й рік поспіль. І вона давно вийшла за рамки здорового глузду. Переважна більшість фанів уже здогадалася, що обраницею артиста стала хореографиня Юлія Сахневич, але сам він уперто не хотів підтверджувати ці припущення.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

Збирався зробити розсекречення дівчини на День Святого Валентина й знову не наважився. Та врешті лід зрушив, і камінгаут врешті відбувся. 34-річний репер виклав у мережу відео з поцілунками.

Звісно, на них була присутня Юлія, з якою колись знаменитий чоловік брав участь у “Танцях з зірками”. Славі Дьоміну вдалося розговорити Олексія Завгороднього, і він розповів, що перебуває у стосунках 4-й рік поспіль.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

За цей час інші встигають побратися, народити дітей і розлучитися. А наш скромний герой всього лише спромігся сповістити ім’я коханої. Сам артист пояснив, що стосунки з колишньою дружиною виставляв на показ і з цього нічого доброго не вийшло.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

Та, напевно, Льоша трішки лукавить, бо довгий час у жодному інтерв’ю не прохопився, що одружився з дизайнеркою Анною Андрійчук. Навіть весільні світлини заборонив виставляти у ЗМІ. Новини з особистого життя підопічного Потапа доводилося збирати по крихті. Тож справа явно в іншому.

Позитив підтвердив стосунки з Юлією Сахневич

Позитив відзначив, що вони з Юлею проаналізували колишні невдалі стосунки, виявили помилки, яких обоє припустилися. Тож тепер воліють стати “кращою версією один до одного”. Це дає ефект. Поки що вони практично не сваряться. Голубки вже настільки довго разом, що:

“До шлюбу ми готові, бо за цей нелегкий час ми пройшли разом дуже багато. Ми завжди були поруч у найскладніші моменти”.

Щобільше, Завгородній певен, що вони готові й до поповнення в родині, адже чоловік не сумнівається в Сахневич і готовий бути з нею все життя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.