Тіна Кароль показала, як виглядає в сукні міді з рюшами за 64 тисячі: Дан Балан тепер кусатиме лікті

Тіна Кароль показала себе в новій сукні міді. Стильна модель з рюшами від британського бренду коштуϵ десятки тисяч гривень, але ідеально виглядаϵ на стрункій фігурі.

Тіна Кароль не дарма отримала в нашому суспільстві статус ікони стилю. Співачка виглядаϵ бездоганно як на естраді, так і поза сценою. Її сценічний гардероб завжди різноманітний, і в ньому ϵ не тільки класичні костюми та джинси.

Тіна Кароль може похвалитись великою кількістю яскравих, модних суконь з найрізноманітнішими дизайнами. Нещодавно в гардеробі співачки зʼявилась ще одна — від бренду з Великобританії “David Koma”.

Сукня міді виконана у чисто білому кольорі та прикрашена глибокими вирізами і рюшами. Модель виготовлена у Великобританії з еластичного атласу та каді. Серед особливостей сукні — тоненькі бретелі-спагеті, глибоке V-подібне декольте і асиметрична спідниця, яка повністю відкриваϵ одну ногу. З обох боків сукні зроблені глибокі вирізи однакового розміру.

Вартість ціϵї моделі сукні, яку обрала собі Тіна Кароль — 64 129 гривень. Але зараз її можна придбати з гарною знижкою: за 25 652 гривні.

Компанія “David Koma”, сукню від якої показала на собі Тіна Кароль — була заснована в 2009 році у Лондоні. Її продукція стала втіленням ультра-контурних силуетів. Під цим брендом створюються ефектні сукні, натхненні жіночими формами.

Дизайнерський модний дом “David Koma” вийшов на міжнародну арену зі своїми моделями суконь із обтислим силуетом. Згодом пропозиції готового одягу були значно розширені. Тепер в асортименті компанії ϵ повний спектр варіантів — від повсякденних моделей суконь з деніму та шкіри до чудово зшитого верхнього одягу та ефектних суконь, в яких тільки на червону доріжку виходити — поряд із найвідомішими зірками.

Колекції одягу від Девіда Кома прикрашали сторінки модного глянцю. До цього дизайнеру неодноразово звертались зірки світової величини – щоб підібрати найвлучніший та стильний одяг для червоної доріжки. В 2023 році моделі одягу від Девіда Кома носили Джей Ло, Бейонсе, Кендалл Дженнер, Дуа Ліпа та багато інших.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.