Коли принц не прийшов: екс-холостячка Злата Огнϵвіч показала, кого підпустила до себе – це не Андрій Задворний

Друга "Холостячка", композиторка, учасниця "Євробачення" — це все про Злату Огнϵвіч. Але в артистки ϵ ще багато скритих талантів, про які мало хто здогадуϵться. Про один з них розповість "Один факт".

Злата Огнϵвіч влаштувала весняну фотосесію напередодні Великодніх вихідних. Прогулянка на природі виявилась незвичною і оригінальною. Як зізналась сама Злата — в останній раз вона так прогулювалась дуже давно.

Чому ця фотосесія супроводжувалась страхом для артистки і які відчуття були в Злати Огнϵвіч після того, як усі страхи розвіялися? Дізнайтесь про це далі.

Злата Огнϵвіч вирішила відпочити перед вихідними… верхи на коні. Вдягшись у теплу куртку синього кольору, штани та кросівки — українська зірка з посмішкою на обличчі всілась на смолисто-чорного коня.

Коротенька фотосесія містила в собі не тільки світлини верхи, але й селфі із тим самим конем, якого вже загнали в стійло. Артистка в дописі до фото із новим другом повідомила, що колись давно в неї вже був досвід катання верхи. Але тоді вона відчувала сильний страх перед тим, щоб забратись верхи на великого та високого скакуна.

Але зараз зовсім інші відчуття — поділилась емоціями Злата Огнϵвіч.

Артистка розповіла, що їй вдалось подолати усі страхи, а на зміну їм прийшли зовсім інші відчуття — свободи та ϵдності.

Злата Огнϵвіч — багатогранна і творча особистість. Її сценічне імʼя Злата, а ось по-справжньому її звуть Інною. Колись в одному з інтервʼю Огнϵвіч зізнавалась, що обрала для сцени імʼя “Злата” тому, що хотіла бути ближчою до свого коріння. По батьковій лінії в роду артистки намішано дуже багато різних національностей: серби, італійці, угорці. Принаймні, саме так розповідаϵ їх родинна легенда.

Зірка дуже хотіла мати яскраве імʼя із південними коріннями. Саме так і зʼявилась відома нині у всій Україні Злата Огнϵвіч. А ось своϵ справжнϵ імʼя дівчина не любила з дитинства. І завжди казала батькам, що виросте та обовʼязково його змінить. Так в подальшому і вийшло. Зараз же навіть мама називаϵ її Златою або Златиком.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.