Покинув Лідію Таран та пішов до іншої: як виглядає дружина Андрія Доманського, до якої він пішов з сімʼї

Андрій Доманський розповів, чому покинув Лідію Таран та пішов до іншої: як виглядає теперішня дружина телеведучого Марина? Подробиці особистого життя.

Андрій Доманський завжди славився своєю жвавістю та багатим родинним життям. Незважаючи на те, що його попередні стосунки не завжди були тривалими, цей відомий шоумен завжди зберігав теплі стосунки з усіма колишніми партнерками та має особливий зв’язок зі своїми дітьми.

Андрій Доманський - багатодітний батько, який виховує п'ятьох дітей
Андрій Доманський – багатодітний батько, який виховує п’ятьох дітей

Після розлучення з першою дружиною Юлією, Андрій швидко знайшов спільну мову з Лідією Таран, і відразу ж здавалося, що вони знаходяться на шляху до стабільних та гармонійних стосунків. Проте, такі стосунки знову виявився нещасливим для нього, адже обидва партнери були неготові до такої серйозності. Навіть народження доньки Василини не змусило їх все повернути.

Андрій Доманський та його попередня жінка Лідія Таран
Андрій Доманський та його попередня жінка Лідія Таран

Андрій Доманський розкрив причини цього непередбаченого повороту. Виявляється, причиною неодруження стала проблема взаєморозуміння між Лідією та його дітьми від попереднього шлюбу. Ця тема стала основою для безлічі конфліктів та сварок, які стали на заваді спільному майбутньому.

Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина
Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина

Та й завершилися ці розбурхані стосунки так само несподівано, як і розпочалися. Доманський покинув Лідію Таран та їхню маленьку доньку заради іншої жінки. І ця інша жінка, про яку йшлося, виявилася Мариною – учасницею розважального шоу “Хто проти блондинок”. Зустріч з нею виявилася доленосною для Андрія Доманського, який не зміг встояти перед чарами цієї жінки та покинув свою минулу сім’ю.

Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина
Андрій Доманський показав, як виглядає його друга дружина

Перед офіційним укладенням шлюбу, Марина вже народила чоловіку доньку Кіру. Пізніше закохані влаштували величезне весілля та у 2016 році з’явилась друга донька, Віра.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.