Донька Фреймут Злата Мітчелл знайшла в Сполучених Штатах Америки сало, пампушку і борщ: справжня українка

Злата Мітчелл – старша донька української ведучої Ольги Фреймут. Зараз дівчина мешкаϵ в США, але харчуϵться по-українські – з пампушками і салом. Донька Фреймут показала свій обід в Stories.

Злата Мітчелл — старша донька Ольги Фреймут, яку телеведуча народила поза шлюбом. Донька телезірки стала дорослою доволі рано. Вже з 11 років дівчина створила власний бренд одягу MITCHELL CLOTHING, а з 14 років взагалі стала жити окремо від своϵї знаменитої мами.

Зараз Злата Мітчелл, як і, власне, її мама Ольга Фреймут — мешкають в Америці. Час від часу дівчина викладаϵ у соціальних мережах та Stories Instagram цікаві історії зі свого життя за кордоном. Саме звідти прихильники можуть побачити, як навчаϵться донька Фреймут, як вона займаϵться танцями та хореографіϵю. Крім того, Злата розповідаϵ, в які подорожі їздить і… що їсть за кордоном, в Америці.

Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій український обід в США
Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала свій український обід в США

В одній із останніх Stories Злата продемонструвала свій ситний обід. Незважаючи на те, що зараз вона мешкаϵ на іншому континенті — обід в доньки Ольги Фреймут виявився по-справжньому українським. В ньому було присутнϵ запашне сальце, нарізане тоненькими шматочками, пампушки і традиційний український борщ із зеленню та шматочком мʼяса.
Поряд із мискою з борщем помітна склянка із якимось світлим напоϵм, а поряд із пампушкою на тарілці помітна піала зі сметаною.

Ось такий український фуршет влаштувала собі 17-річна Злата Мітчелл. Відомо, що дівчина час від часу приїжджаϵ до України. Раніше Злата розповідала журналістам, що вже звикла жити на декілька країн відразу, однак поки що не плануϵ осісти в якомусь одному місці. Більш того, донька Фреймут наголосила, що мріϵ про те, аби її майбутні діти частину свого життя провели в Україні. Але загалом Злата Мітчелл бажала б жити в Каліфорнії.

Донька Ольги Фреймут розповіла, що та професія, яку вона для себе обрала – змусить її подорожувати по всьому світові та жити в різних місцях. І таке життя Златі дуже подобаϵться.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.