Що відомо про особисте життя Лідії Таран: скільки разів виходила заміж телеведуча та від кого народила дочку

Всі ми чудово пам'ятаємо випуски новин з ведучою Лідією Таран. Завжди серйозна і дуже зосереджена блондинка, здається, має сталеве серце. Але і його декому вдалося розтопити. Хто ці сміливі чоловіки?

Перше кохання Лідії Таран видалося невдалим. Вова призначив киянці побачення на ВДНГ, а вона запізнилася на півтори години. Спочатку ретельно чепурилася. Потім довго чекала тролейбуса. У підсумку парубок не витримав і пішов.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Тож із цього кохання нічого не вийшло. Та оскільки хлопчина був рудим, у Лідії залишилася пристрасть до речей такого кольору. Коли мешкала в Києві, придбала рудий диван і назвала його Вовою.

В університеті у Таран теж був залицяльник. До того як потрапити в студію “1+1”, Лідія багато працювала на радіо. Зустрічалася якийсь час з програмним директором “Нашого радіо”. Саме завдяки тим стосункам опинилася на “Новому каналі”, який відкрили поверхом нижче.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Найтривалішими в житті Ліди виявилися стосунки з колегою Андрієм Доманським. Вони познайомилися 2004 року, а за 3 роки стали батьками донечки Василини, яка є копією батька. На жаль, 1 січня 2010 року цей роман дійшов свого завершення.

Таран брала участь у шоу “І прийде кохання”. Звісно, не сподівалася таким чином зустріти другу половинку. Просто хотілося спробувати щось нове. Коли знайомі пропонують познайомити з якимсь чоловіком, Лідія ніколи не відмовляється – це можливість розширити коло знайомств та поспілкуватися.

Лідія Таран пригадала всі свої колишні романи

Її батьки познайомилися саме таким чином, тож і білявка не виключає подібної можливості. Друзі кажуть, що Лідію чоловіки просто бояться, сприймаючи як жінку з телевізора. Хоча вона у глибині душі мріє вийти заміж і знову піти в декрет.

Після повномасштабного вторгнення телеведуча виїхала разом із донькою до Франції. Там у Лідії багато друзів, і вони частенько з Василиною проводили відпустку в цій країні й раніше. Чи здатна вийти заміж за француза, Таран поки не готова відповісти. Час покаже.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.