Колишня Пономарьова Мозгова різко висловилася про “Євробачення 2024”: “Дійство, яке не можу коментувати”

Олена Мозгова належить до тих продюсерів, що за словом у кишеню не лізуть. Жінка відома своїми гострими висловлюваннями. От і щодо "Євробачення 2024" дала дуже різкий коментар.

На своїй Фейсбук-сторінці Олена Мозгова зауважила, що не може прокоментувати дійство, яке не дивилася. Дружина Девіда Аксельрода відзначила, що “Євробачення 2024” її не цікавить, і вона не збирається його дивитися.

Олена Мозгова прокоментувала Євробачення 2024

Раніше Олена Миколаївна висловлювала обурення з приводу цьогорічних непомірних витрат на участь у європейському конкурсі. Витратити під час війни 11 млн гривень на “Євробачення” Мозгова повважала “королівством викривлених дзеркал і подвійних стандартів”. Тож вихід наших дівчат alyona alyona й Jerry Heil до гранд-фіналу жінку особливо не зачепив.

Раніше Мозгова ставилася до цього пісенного конкурсу трішки по-іншому. Адже її благовірний спочатку під іменем Володимир Ткаченко, потім уже як Девід Аксельрод неодноразово намагався пробитися на високу європейську сцену.

Олена Мозгова прокоментувала Євробачення 2024

Всі музичні задатки у співака начебто присутні – має дивовижний голос, якому позаздрять багато хто з колег. Натомість 2006 року поступився Тіні Кароль, 2014-го Марії Яремчук, 2020-го – гурту Go-A. Напевно, одного голосу для перемоги у Нацвідборі замало. Потрібен ще й певний епатаж.

Ображена пані Олена назвала свого часу манеру виконання Go-A “псевдофолком”, а учасників гурту “співаючими фармацевтами та не співаючими персонажами”. І байдуже, що тоді український “Шум” просто порвав європейську публіку.

Олена Мозгова прокоментувала Євробачення 2024

“Справжнім зашкваром” назвала Мозгова ситуацію з фальшивою довідкою, яку надала до Нацвідбору Аліна Паш у 2022 році. А до члена журі Ярослава Лодигіна Олена взагалі звернулася презирливо: “Ти хто такий?”

Тож цікавість до “Євробачення” все ж присутня. Коли хтось із ФБ-спільноти не повірив у те, що продюсерка зовсім не дивилася цьогорічний конкурс, Олена відзначила: “Не вірте. Діло ваше”.

Нові статті

Схожі статті

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.

В діадемі з намиста і білій сукні: 37-річна Настя Приходько пішла під вінець вдруге після 11 років шлюбу

Співачка Анастасія Приходько відзначила особливу дату в родині другим вінчанням. Зірка показала себе із чоловіком Олександром в храмі, посеред ікон і розповіла про нові обітниці перед Богом.