Катя Осадча показала себе на початку кар’єри і здивувала виглядом у 22 роки: у вишиванці і з довгим волоссям

40-річна Катя Осадча давно будує кар'єру телеведучої. Переглянувши власні архіви, дружина Юрія Горбунова натрапила на світлини, що дотичні до "Євробачення" 18-річної давнини.

Каті Осадчій тоді було всього 22 роки, і вона робила перші спроби на посту ведучої “Світського життя”. Знаменитість пригадала, що 2005 року її програма якраз збирала враження гостей, які завітали до нас на “Євробачення”, про нашу країну.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

На світлині бачимо зовсім юну Катрусю з довгим білявим волоссям та у коротенькій вишиванці, яка відкриває животик дівчини з мікрофоном. Червона спідничка прикрашена сердечками. А пристрасть до носіння головних уборів Осадча продемонструвала вже тоді, вбравшись у віночок із червоно-білих квітів.

Відтоді життя зірки кардинально змінилося. До первістка Іллі додалися ще двоє синочків – Іван та Данило. Катя удруге вийшла заміж за колегу Юрія Горбунова. Тепер разом облаштовують своє 2-поверхове сімейне гніздечко під Києвом.

Катя Осадча пригадала Євробачення і показала себе у 22 роки

Звісно, ностальгічні спогади про передачу “Світське життя” не залишають ведучу. Після того вона ще багато разів відвідувала престижний пісенний конкурс і брала інтерв’ю виключно у переможців “Євробачення”.

Натомість з початку повномасштабної агресії сповістила про закриття улюбленої українцями передачі. Повернення до старого формату “Світського життя” Осадча не вбачає за можливе.

Натомість веде нову програму “Пісня мого життя”, куди запрошує зіркових гостей і просить розповісти, яким чином та чи інша пісня вплинула на їхнє життя. Завдання глядачів – вгадати, яка з 4 композицій, що пролунали, стала для знаменитості важливою.

Нові статті

Схожі статті

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.