Серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон: дата виходу нових серій і про що буде продовження. Трейлер

Шанувальники чекають на серіал "Володар перснів: Персні влади" 2 сезон, починаючи з 2017 року, коли компанія Amazon Prime викупила права й зобов'язалася відзняти кілька сезонів.

Серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон: дата виходу нових серій

Ситуація з фентезійним серіалом постійно ускладнювалася, а дата виходу “Володаря перснів: Персні влади” весь час зсувалася. У листопаді 2019-го було замовлено сценарій. Далі виникла затримка у зв’язку з пандемією.

Дата виходу 2 сезону серіалу Володар перснів: Персні влади

У серпні 2021-го сповістили, що зніматимуть у Великобританії, а не в Новій Зеландії. У жовтні 2022 року врешті приступили до знімань, завершивши роботу у червні 2023-го. Врешті телефани дізналися, коли вийде серіал “Володар перснів: Персні влади” 2 сезон. Це станеться 29 серпня 2024 року. Графіку виходу всіх 8 серій поки не оприлюднено.

“Володар перснів: Персні влади”: продовження і сюжет

2 сезон обіцяє бути набагато жорсткішим та темнішим за перший. Події розгортаються за тисячі років до “Гобіта” та “Володаря перснів” Толкіна. Глядачі споглядатимуть за створенням кількох нових перснів, а на додачу ще й помилуються пекельним вибухом.

Дата виходу 2 сезону серіалу Володар перснів: Персні влади

Більшість акторів перекочувала у продовження “Володаря перснів: Персні влади”. Саурона зіграє австралійський актор Чарлі Вікерс. Головний герой перевдягнеться в ельфа, щоб допомогти Келебрімбору, якого зіграє Чарльз Едвардс, кувати нові персні.

Допоки персонажі з першого сезону готуються до вирішальної битви, їм всіляко докучають не лише орки, але й повзучі ліани, черв’ячний слиз та чимало інших бридких субстанцій.

“Володар перснів: Персні влади” трейлер 2 сезон

Трейлер 2 сезону серіалу-приквелу “Володаря перснів” маємо можливість переглянути. За першу добу він набрав кілька мільйонів переглядів, що свідчить про зацікавленість глядачів:

Нові статті

Схожі статті

Після розлучення з найбагатшою учасницею “МастерШеф” Катею Великою: її колишній приймає душ 1 раз на тиждень

Учасниця "МастерШеф" Катерина Велика розлучилась з чоловіком після 13 років шлюбу і ця розлука пішла на користь чоловіку точно, адже його життя заграло новими фарбами - що відомо?

Пробігла 11 км за копійки: Марічка Падалко стала учасницею благодійного марафону і розсекретила зібрану суму

Марічка Падалко – не тільки талановита ведуча з "1+1", а ще й спортсменка. Колись вона зізнавалася, що любить бігати у вільний час. Тепер Марічка побігла ще і заради благодійності.

“Закохалася”: заміжня за американцем Міка Ньютон показала, на якого красеня проміняла чоловіка – він Бог

Українська співачка Міка Ньютон багато років тому переїхала до Америки. Там дівчина знайшла особисте щастя із американським бізнесменом Крісом Сааведрою. Але зараз все змінилося.

Ігор Кондратюк розкритикував Андрія Данилка, якого любить вся Україна: давно не діставалося Козловському

Останнім часом Ігор Кондратюк рідко з'являється в медіапросторі, але коли це стається, про це знають всі, адже продюсер постійно про когось негативно висловлюється - цього разу це Андрій Данилко.