Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Особисте життя Максима Галкіна існувало й до одруження на Аллі Борисівни Пугачової. Коли гуморист ще не був знайомий зі своϵю Примадонною — в його житті була інша кохана жінка. Вона зовсім не схожа на Аллу Борисівну, але — теж вродлива та гарна.

Максим Галкін в свої юні роки приділяв багато уваги брюнетці, яка не маϵ нічого спільного із нинішньою дружиною гумориста. Імʼя красуні — Анастасія Чернобровіна. Жінка працюϵ ведучою на одному з телеканалів росії та веде ранкову програму. В той час, коли зʼявилися чутки про її романтичні стосунки із Максимом Галкіним — Чернобровіна тільки починала свою карʼϵру на телебаченні.

Максим Галкін показав, як виглядала дівчина, яку він кохав до Алли Пугачової
Максим Галкін показав, як виглядала дівчина, яку він кохав до Алли Пугачової

Галкін робив романтичні та широкі жести вбік розкішної брюнетки. Шоумен дарував їй красиві букети квітів та дорогоцінні подарунки. Водив її до ресторанів. Однак виносити особисте життя на люди ані Галкін, ані Чернобровіна не хотіли. І тому ретельно приховувалися від журналістів.

І все ж фотографам вдалося одного разу їх підловити в той самий час, коли Максим з Анастасіϵю мило спілкувались й тримались за руки. Втім, сама Анастасія завжди спростовувала свої романтичні стосунки із гумористом Галкіним. І наполягала на тому, що вони — лише добрі друзі.

Чернобровіна завжди казала про те, що залицяння молодого гумориста були для неї приϵмними. Але карʼϵра все ж була для неї на першому місці. І заміж вона на той момент точно не збиралася.

Понад 20 років тому в суспільстві ширилися чутки про те, що саме Алла Пугачова розлучила Галкіна та Чернобровіну. Втім, сам Максим Галкін та й Анастасія Чернобровіна ніколи не приховували того, чому саме вони розлучилися.

Кохана дівчина Максима Галкіна Анастасія Чернобровіна
Кохана дівчина Максима Галкіна Анастасія Чернобровіна

Зараз Анастасія Чернобровіна щасливо одружена з іншим чоловіком. Однак імені свого обранця вона не розкриваϵ.

Нові статті

Схожі статті

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?

“Зі смартфоном в руках і телефонною книжкою в зошиті”: 55-річна Інна Білоконь вперше показала маму

Інна Білоконь – українська акторка, яка стала відомою завдяки ролі мами Вєрки Сердючки. В самої Інни Вікторівни в реальному житті також є мама. Днями артистка показала, як виглядає ця жінка.