Як виглядає третій чоловік Ірми Вітовської, якого вона приховує від широкого загалу: заміж пішла у футболці

Українська акторка Ірма Вітовська була в шлюбі тричі. Хто став її третім чоловіком і чому вона пішла за нього заміж не у весільній сукні? Далі про це розповість "Один Факт".

Ірма Вітовська — популярна українська акторка, яка народилась 30 грудня 1974 року в Івано-Франківську. В 2024 році їй виповниться вже 50 років. Цікаво, що батьки назвали майбутню артистку Іриною, а Ірма – це сценічний псевдонім.

Акторка була одружена тричі. Перший шлюб в житті Ірми стався ще в студентські роки. Однак шлюб проіснував недовго і стосунки між парою були припинені. Імʼя першого чоловіка артистки невідоме.

Ірма Вітовська з сином Орестом і третім чоловіком
Ірма Вітовська з сином Орестом і третім чоловіком

Другим чоловіком Ірми Вітовської став актор Молодого театру Володимир Кокотунов. Ірма пішла за нього заміж в 25 років і в 2011 році народила коханому сина. Хлопчика назвали Орестом.

В 2016 році, коли Ірмі Вітовській було вже 44 роки, вона вийшла заміж втретϵ. Чоловіком телезірки став бізнесмен, якого звуть Віталій Ванца. Розпис закоханих відбувся в РАГСі міста Киϵва, а сталась ця урочиста подія 8 квітня.

Молодята завітали на урочисту церемонію в повсякденному одязі та запросили на весілля лише декількох друзів. Медовий місяць подружжя провело в рідному місті Ірми Вітовської, Івано-Франківську.

Ірма Вітовська і Віталій Ванца
Ірма Вітовська і Віталій Ванца

Третій чоловік Ірми Вітовської, Віталій Ванца — людина не публічна. Він працюϵ підприϵмцем. Нещодавно Ірма Григорівна розповіла про те, як їм вдаϵться через 8 років шлюбу зберігати теплі стосунки і не зруйнувати їх.

За словами артистки, в їх шлюбі з Віталіϵм Ванцою немаϵ місця емоційним гойдалкам. У відносинах все стабільно і рівно.

Усім, хто хоче зберегти стосунки в нинішній складний час – Ірма Вітовська радить зберігати голову холодною та не давати волю емоціям. Артистка вважаϵ, що якщо в парі обидві людини — зрілі і підходять один одному, то в їхніх стосунках буде царювати гармонія.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?