По коліна у воді і без пательні в руках: Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею

Майстер кулінарних шедеврів Євген Клопотенко показав, як проводить вільний час поза кухнею. В руках у нього — зовсім не пательня. Де відпочив шеф-кухар — дізнайтесь з матеріалу від "Один Факт".

Євген Клопотенко — відомий в Україні ресторатор і шеф-кухар, який постійно дивуϵ українців своїми кулінарними шедеврами. Ще зовсім нещодавно він випікав пасочки до Великодня, а після свят вирішив посмажити на пательні квіти бузку та акації, влаштувавши справжню гастропровокацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Насичений робочий графік та необхідність постійно вигадувати різноманітні делікатеси та страви майже не залишають ресторатору часу на відпочинок. Втім, з появою вільного часу Євген вирішив присвятити його активному відпочинку на природі – біля річки.

Під відпочинком шеф-кухар мав на увазі риболовлю. Знайшовши неподалік місточка файне містечко, “МастерШеф” Клопотенко змінив пательню в руках на вудку та став полювати на свіженьку рибу. Заради гарного трофею з річки Євген Клопотенко навіть взув гумові високі чоботи та заліз в них до річки прямісінько по коліна.

В дописі до світлин, зроблених на рибалці, Євген Клопотенко зазначив, що чоловіки із депресіϵю часто скуповують рибальські снасті та їдуть за місто на відпочинок. Не зрозуміло, чи був в цих словах Клопотенка натяк на власний психологічний стан, але нижче ресторатор зазначив — мовляв, при депресивних станах краще не на рибалку їздити, а відправлятись прямісінько до специаліста-психолога.

Євген Клопотенко — корінний киянин. Його мама була завучем в звичайній школі, а тато — інженером. Він сам вирішив піти більш творчим шляхом та стати відомим кулінаром. В дитинстві Євген багато подорожував разом із батьками і мав можливість з ранніх років познайомитись із різними кухнями світу.

Хлопчик побачив, що в світі існуϵ їжа набагато смачніша та яскравіша, аніж в їх пострадянській реальності. І це в подальшому вплинуло на вибір ним справи власного життя — кулінарії.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.