Пономарьов знав толк у красі: Мозгова показала, як виглядає після насиченого дня на підборах – просто вау

Продюсерка Олена Мозгова показала, який вигляд маϵ перед сном після насиченого дня на великих підборах. Подивіться на портретне фото доньки українського співака Миколи Мозгового.

Продюсерка Олена Мозгова днями показала себе в яскравому образі. Знаменитість оприлюднила на своїй сторінці в Facebook світлину, зроблену після насиченого дня. Пані Олена похвалилася, що цей день був для неї складним, бо його довелось провести на підборах. І все через підготовку до гала-концерту, що присвячений герою України Мирославу Михайловичу Вантуху.

Однак самий найскладніший день коли-небудь завершуϵться. І тому після концерту Олена Мозгова зняла підбори і зробила перед сном наостанок світлину із концертним вечірнім макіяжем. А далі – побажала всім шанувальникам надобраніч.

Згодом на її сторінці зʼявилась ще одна світлина — на цей раз з самого концерту, а не з його репетиції.

Олена Мозгова показала себе з вечірнім макіяжем
Олена Мозгова показала себе з вечірнім макіяжем

Мирослав Михайлович Вантух, на честь якого влаштували концерт — художній керівник національного академічного ансамблю імені Павла Вирського.

Мирослав Вантух маϵ звання Героя України, а ще він – володар ордена Держави. Цей чоловік — національна легенда України, відомий хореограф. В січні 2024 року Вантух відсвяткував 85 років зо дня народження. Знаменитий балетмейстер народився в селі Великоселки Львівської області. З лютого 1980 року очолюϵ український ансамбль танцю. З ним він виступав по всьому світові.

Все життя Мирослава Миколайовича – це суцільна творчість та натхнення. За плечима Вантуха — нескінченна кількість годин праці, які зробили ансамбль танцю всесвітньо відомим.

Гала-концерт, присвячений Мирославу Вантуху — пройшов 19 травня в Національному палаці мистецтв України. Серед зірок, які були присутні на урочистому заході — була не тільки Олена Мозгова.

В переліку артистів, які прийшли привітати Мирослава Миколайовича, були помічені Григорій Решетник, Тіна Кароль в розкішній червоній сукні, Павло Зібров, Наталія Могилевська, Злата Огнϵвіч, Михайло Хома, Монатік, Пилип Коляденко, Оля Полякова та інші.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.