Лише в четвертому шлюбі Олексій Нагрудний зустрів щастя: що не так було з першими трьома дружинами актора

За свої 50 років Олексій Нагрудний зробив чотири спроби створити сім'ю. З першою дружиною Наталею разом навчалися. Потім була Ольга, повернення до Наталі й врешті щасливий шлюб зі Світланою.

Учетверте Олексій Нагрудний одружився 2019 року. Хоча до цього жили з кастинг-директоркою Світланою Горошковою багато років поспіль і навіть мали сина Олександра, якому цьогоріч мине 16 років.

Олексій Нагрудний пригадав усі чотири весілля

31 грудня 2023 року щасливе подружжя стало батьками синочка вдруге. Народжувала Євгена Світлана у Києві, а чоловік, пригадавши роль у серіалі “Жіночий лікар. Нове життя”, весь час був поряд і всіляко підтримував.

З теперішньою дружиною Нагрудний познайомився ще 2002 року, коли знімався в епізоді “Неба в горошок”. Світлана тоді була вже відомою особистістю в українському кінематографі.

Олексій Нагрудний пригадав усі чотири весілля: четверта дружина

Близькими вони стали набагато пізніше. До повномасштабного вторгнення пара збирала гроші на зведення власного будинку. Та коли почалася війна, взялися опікуватися зо 6 десятками сімей переселенців. То всі гроші пішли на цю благородну справу.

До цього життя Олексія було трішки сумбурним. Коли навчався у Києві на режисера, одружився з Наталею. Потім подався до Санкт-Петербурга, ставши чоловіком колеги Ольги Чурсіної. Коли життя у рф не пішло на лад, повернувся до України й знову зійшовся з Наталею.

Олексій Нагрудний пригадав усі чотири весілля: друга дружина

З Ольгою вони познайомилися на зніманнях серіалу “Сотка”, які відбувалися в Україні. Робота тривала півтора року, тож багато хто зі знімальної групи за цей час поріднилися. І хоча в Нагрудного було чимало роботи в театрі та на телебаченні, він усе покинув й подався за коханою до Санкт-Петербурга.

Та стосунки з росіянкою тривали недовго. За 3 роки Олексій повернувся назад до Києва. Цей шлюб актор вважає прихованим аб’юзом. Знову зійшовся з першою дружиною, але двічі в одну воду не ввійдеш, тому й третє одруження було приреченим.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.