Як з роками змінювались найкрасивіші українські акторки: сестри Сумські, Ада Роговцева, Ірма Вітовська

Зазвичай дівчата замолоду гарні, а з віком втрачають привабливість. Про відомих українських акторок Ольгу та Наталію Сумських, Аду Роговцеву та Ірму Вітовську цього не скажеш.

Ольга Сумська

В підлітковому віці дівчина вважала себе гидким каченям. Та оскільки батьки й старша сестра грали в театрі, Оля вирішила піти їхнім шляхом. І не прогадала. З часом перетворилася на найгарнішу та найжаданішу жінку, через яку чоловіки ладні були навіть битися між собою. Молодій актрисі давали виключно головні ролі як у театрі, так і в кіно. У свої 57 років Сумська дасть форму купі молодих колежанок.

Як виглядали в молодості сестри Сумські, Ада Роговцева, Ірма Вітовська

Наталія Сумська

Акторка старша за сестру на 11 років. Але, відзначивши 68-ліття, йти зі сцени не збирається. Брюнетка з виразними карими очима замолоду розбила не одне чоловіче серце. А найгарнішого чоловіка в театрі зробила своїм чоловіком. Навіть народила Анатолію Хостікоєву сина В’ячеслава.

Як виглядали в молодості сестри Сумські, Ада Роговцева, Ірма Вітовська

Ада Роговцева

Нині легенді українського кінематографа 86 років. Але вона продовжує вести активний спосіб життя й не відмовляється від ролей. На екрані, як і багато десятиліть поспіль, виглядає природно й невимушено. Складається враження, що вік над акторкою не владний. Хоча, звісно, зміни відбуваються, якщо поглянути на дівочу світлину Ади Миколаївни.

Як виглядали в молодості сестри Сумські, Ада Роговцева, Ірма Вітовська

Ірма Вітовська

49-річній акторці ще рано думати про пенсію. А вона й не збирається йти з телеекранів. Зірковим часом Ірми Григорівни стали знімання в ситкомі “Леся+Рома”. Тоді їй було 30 років. Та першим її фільмом став “Нескорений”. Відтоді всі акторські роботи Вітовської складно підрахувати. Але в кожній стрічці можемо милуватися красою знаменитості та талановитою грою.

Як виглядали в молодості сестри Сумські, Ада Роговцева, Ірма Вітовська

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.