Ірина Білик вдалася до магії: зрозуміло, чому довкола стільки чоловіків, закоханих в українську Мадонну

Ірина Білик прийшла на програму "Міністерство прем'єр" з презентацією кліпу "Кохаю", розповіла, що нині перебуває у стані закоханості, та показала, як ворожить на чоловіків.

Ірина Білик не просто так написала й виконала пісню “Кохаю”. 54-річна зірка зізналася, що на даний час закохана. Ім’я чоловіка не назвала. Сказала лише, що він дуже-дуже відомий.

Поки що це кохання у знаменитості без взаємності. Вона сподівається, що таємничий чоловік відчує її флюїди на відстані й зробить перший крок. А щоб це сталося якомога скоріше, Іра залучила на допомогу магію.

Ірина Білик приворожила коханого

У студії тут же з’явилася прозора місткість із рідиною. Білик узяла склянку з коричневим напоєм і покрутила довкола неї пасмом волосся. Пояснила, що не знає, навіщо так робити, але допомагає саме це.

Ірина Білик приворожила коханого

Білик сповістила, що вірить у карти таро. Коли у 2022 році під час окупації Київщини в її будинок заселилися орки, хтось із них украв усі її прикраси. Причому прихопив не лише дорогі ювелірні вироби, а й біжутерію.

Ірина Білик приворожила коханого

Коли ворогів прогнали, господиня повернулася до себе в дім, побачила, що там коїться. Вирішила звернутися до тарологині. Та розкинула карти й сповістила, що злодій не донесе награбоване до себе додому, оскільки його вб’ють посеред поля, і ювелірка, що належить співачці, розлетиться навсібіч.

Ірина Білик приворожила коханого

У студії вирішили, що треба приворожити нового обранця Ірини, тому додали у воду “попіл” окупанта, корінь єдинорога, трішки гвоздики. Потім Білик красиво притрусила солоденьким цукром, липою та іншими інгредієнтами, наспівуючи:

“Кохаю і ненавиджу, серцю накажу…”

Звісно, отримане зілля не давали пити нікому, але висловили сподівання, що після магічного сеансу особисте життя Ірини Білик та і всіх українці врешті налагодиться.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.