Перехитрили вік: 3 знаменитості, які зовсім не старіють – одна з сестер Сумських, Ірина Білик і Софія Ротару

Софія Ротару, Ірина Білик і Ольга Сумська — українські зіроньки, які залишаються молодими, незважаючи на свій вік. Як їм це вдаϵться робити і які таϵмниці краси знають ці жінки? Читайте про це далі.

Ольга Сумська, Ірина Білик і Софія Ротару — жінки, які завжди поза віком. Українські красуні виглядають бездоганно, мають привабливу зовнішність і навіть можуть постати перед шанувальниками без макіяжу. В чому ж головний секрет краси зіркових українок?

Ольга Сумська

Ольга Сумська — ідеальний приклад справжньої жінки. Струнка, з гарною посмішкою і завжди доглянута — акторка щоденно виконуϵ певні ритуали, щоб її краса не зівʼяла якомога довше.

Таϵмниці молодості Ольги Сумської
Таϵмниці молодості Ольги Сумської

Ольга Сумська порадила усім жінкам – приділяти трохи часу самій собі щодня. В домашніх умовах зірка робить собі і ліфтинг, і обгортання, і різноманітні маски для шкіри та волосся. Знаменитість не забуваϵ про себе навіть при тому шаленому графіку творчої роботи, який завжди присутній в її житті.

Особлива таϵмниця краси української Роксолани — це домашня маска, зроблена зі сметани. Сумська наносить її на обличчя в 2 або 3 шари і залишаϵ на 20 хвилин. Потім – змиваϵ рештки засобу теплою водою. В результаті процедури шкіра стаϵ гладенькою, як в немовляти.

Ірина Білик

Таϵмниці краси Ірини Білик
Таϵмниці краси Ірини Білик

Свої секрети краси маϵ і 54-річна Ірина Білик. Всі вони дуже прості і доступні. Зірка української естради щодня робить 2 маски для обличчя. Їхній рецепт знаменитість не розкрила. А ще Білик вранці та ввечері випиваϵ по склянці чистої води із содою.
В щоденному меню Ірини Білик ϵ й корисні канадські добавки, які містять в собі тільки натуральні продукти та спеції (карі, перець гіркий).

Софія Ротару

76-річна Софія Ротару ніколи не приховувала того факту, що заради збереження молодості користувалась послугами пластичних хірургів. Але не тільки завдяки спеціалістам зірка в свої роки зберегла молодий вигляд.

Секрети краси Софії Ротару
Секрети краси Софії Ротару

Софія Михайлівна уважно ставиться до свого фізичного та духовного здоровʼя. Найкращий спосіб психотерапії та збереження молодості, на думку знаменитості — це фізична праця на дачі. У вільний час Ротару працюϵ на власній ділянці, вирощуϵ зелень та овочі.

А ще Софія Михайлівна у вільний час займаϵться спортом. Щодня співачка відвідуϵ домашній спортивний зал. Підтримувати молодість шкіри їй допомагаϵ охолоджена мінеральна вода і здоровий сон. Колись Ротару розповідала, що завжди засинаϵ під класичну музику. Але найголовнішою таϵмницею молодості і гарного самопочуття Софія Ротару називаϵ відсутність злих думок і внутрішню гармонію.

Нові статті

Схожі статті

“А ще, я йду”: телеведуча 1+1 Наталія Островська зізналась, що йде з екранів та назвала реальну причину

Ведуча ТСН Наталія Островська приголомшила новиною, що найближчим часом її не буде на екрані та розсекретила причину. Подробиці особистого життя.

“Це був період рагульства”: 42-річна Ольга Фреймут розповіла всю правду про своїх колишніх чоловіків

Аристократиня Ольга Фреймут мала бурхливе життя, але вибрала лише одного чоловіка, якому народила двох дітей: що відомо про екс-чоловіків зірки?

З макіяжем і манікюром: дружина Віктора Павліка показала свою 87-річну тітку, яка ще старша за Аду Роговцеву

Катерина Репяхова разом з сином Михасиком перебуває в Ізраїлі на відпочинку та нещодавно навідала своїх родичів: елегантні жіночки, серед яких тітка та свекруха сестри - як виглядають?

Даша Астаф’єва зробила нову трендову стрижку, яка набирає шалену популярність у жінок: з модним чубчиком

38-річна співачка Даша Астафʼєва прислухалась до модних трендів цього літа та… змінила зачіску. Чи сподобався фанатам новий образ артистки – із чубчиком? "Один Факт" дізнався деталі.