Гороскоп Таро на найближчі 2 тижні для Близнят, Терезів і Водоліїв від Анжели Перл: чого чекати від Всесвіту

Відома українська астрологиня Анжела Перл склала детальний Таро гороскоп для Близнят, Водоліїв і Терезів на найближчі 2 тижні. Дізнайтесь, як на ці знаки Зодіаку вплине енергія Повного місяця.

Відома астрологиня Анжела Перл зробила розклад Таро для повітряних знаків Зодіаку і розповіла, чого в найближчі два тижні чекати Терезам, Близнятам і Водоліям. В цей період вируватиме енергія Повного місяця, яка вплине майже на кожну людину.

Близнята

В розкладі Таро від Анжели Перл на найближчі два тижні Близнятам випала перспектива познайомитись з іноземцями, кудись переїхати або щось розпочати спочатку. Цілком можливо, що в найближчі 14 днів дехто з Близнят-дівчат дізнаϵться неочікувану звістку про вагітність.

Розклад Таро для Близнят
Розклад Таро для Близнят

Близнятам слід підготуватись до швидкого прогресу в житті. Можливо, на вас чекають швидкі перемовини або ж створення взаϵмовигідних угод із партнерами по бізнесу. Їм в розкладі випала карта Лицару Мечів, яка також повʼязана із медійністю та інформаціϵю, навчанням або оформленням документів.

Терези

Енергія Повного місяця, яка вируватиме за зірковому небі протягом наступних двох тижнів, починаючи з 23 травня — принесе Терезам фінансову стабільність. Представники цього знаку нічого не втратять і навіть навпаки. Вони зможуть опинитись у вирії подій, відправитись у подорож чи підписати важливі документи. Успішним буде старт нового проекту, компанії, піар-акції та будь-яких інших починань.

Розклад Таро для Терезів
Розклад Таро для Терезів

Терези в найближчі два тижні зможуть успішно керувати подіями, що відбуваються навколо них.

Водолії

Енергія Повні принесе в життя Водоліїв родинну гармонію. Представники цього знаку, цілком можливо, опиняться в комфортному місці, де їм буде легко та затишно.

Розклад Таро для Водоліїв
Розклад Таро для Водоліїв

В найближчі два тижні Водолії побачать світло десь наприкінці тунелю. Імовірна еміграція та переїзд на нове місце, в нову оселю. Водолії зможуть побачити майбутні перспективи та розпочати налагоджувати власне життя.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.