Віра була хвостиком Олександра Кобзаря, підкорюючись чоловіку: як розпався зірковий шлюб через 20 років

Віру та Олександра Кобзарів можна побачити в багатьох фільмах та серіалах. Мало хто знає, що вони колись були подружжям, прожили 2 десятиліття й мають двох спільних дітей.

Після навчання у театральному виші випускників Віру та Олександра Кобзарів запросили до Донецька. Там ставили чимало вистав, тож робота була. Провели в місті 2 сезони. Потім подалися до Ніжина, оскільки Сашку на Сході країни дуже не сподобалося.

Віра та Олександр Кобзарі розлучилися після 20 років шлюбу

Віра, хоч і не відчувала особливого дискомфорту, як дружина декабриста, мовчки поїхала за благовірним, хоча мала головні ролі в театрі й вела програму на місцевому телебаченні. Після переїзду все кардинально змінилося.

Ролей стало катастрофічно мало. Народилися діти Прохор і Варя, які потребували маминої уваги. Жінка трішки набрала ваги. Лише згодом Віра пішла викладати в інститут Карпенка-Карого, щоб мати хоч якийсь зв’язок із професією.

Віра та Олександр Кобзарі розлучилися після 20 років шлюбу

Хоча й під час декретної відпустки Віра спромоглася знятися в одному проєкті. Тоді доводилося брати дитину з собою й годувати під час перерв у зніманнях. Сашко заспокоював, що все ще буде, а головне усе-таки діти.

За 7,5 року все змінилося. Кобзар стала жаданою акторкою у кіно. Вона не шкодує про втрачений марно час. Адже 8 років поспіль не могла завагітніти, а потім народила двох дітлахів один за одним.

Віра та Олександр Кобзарі розлучилися після 20 років шлюбу

На жаль, донька й син не вберегли сім’ю від розпаду. Після 20 років шлюбу Віра й Олександр розлучилися. Стосунки колишнє подружжя підтримує дружні. Коли мама акторки тяжко хворіла, колишній чоловік забрав дітей до себе.

Під час повномасштабного вторгнення теж допоміг виїхати з Києва. Заради дітей Віра з Олександром підтримують хороші цивілізовані стосунки. Навіть коли перетинаються на знімальному майданчику, поводяться як друзі, без сварок та взаємних образ.

Нові статті

Схожі статті

“У неї проблеми з чоловіками”: відьма Марія Тиха висловилась про особисте життя 36-річної Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк завидна холостячка, яка лише оприлюднювала інформацію, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але про єдиного обранця ніколи нічого не казала. Що відомо про особисте життя зірки?

Карʼєра на паузі: куди зникла зірка 2000-х Гайтана, яка здобула шалену популярність – давно не в Україні

Гайтана була однією з найзатребуваніших артисток кілька років тому, але свою популярність швидко втратила - де зараз перебуває співачка та чим займається?

Мінімум 7 мільйонів за особняк: 54-річна Ірина Білик похизувалась власним просторим заміським маєтком

Поп-діва Ірина Білик хоч і не знайшла своє справжнє кохання, але живе в задоволення у своєму розкішному будинку під Києвом - як же він виглядає?

Смачна намазка на бутерброди: ідеальний рецепт для ситого сніданку, що пасує до кожного ранку

Вранці зазвичай часу на приготування корисної їжі не вистачає. Але водночас хочеться додати до чаю шматочок хліба із паштетом. Наступний рецепт – чудова можливість урізноманітнити свій раціон.