Антін Мухарський показав 17-річного сина-випускника: мама Сніжана Єгорова вивезла Андрія за кордон

Антін Мухарський має п'ятеро нащадків, але доля склалася так, що з ними практично не спілкується. Сину Андрію від Сніжани Єгорової минуло 17 років. Хлопець уже закінчив школу.

У третьому шлюбі з Єлизаветою Бєльською, яка всього на 2 роки старша за доньку шоумена, Антін Мухарський дітей не має. Зате перші дві дружини нагородили нащадками щедро. Від першого шлюбу є дві доньки. Старшій Софії вже 35 років. Іванні – 18.

Після цього Антін одружився з ведучою Сніжаною Єгоровою, яка подарувала коханому чоловіку ще троє дітлахів. Андрію нині 17 років, Аріні 14, найменшому Івану – 12 років. Спілкуватися з дітьми та виховувати їх у Мухарського не було можливості, оскільки після розлучення колишня дружина не пускала україномовного батька дітей на поріг.

Як виглядає син Антіна Мухарського

Коли почалася повномасштабна війна, Єгорова, хоч і є шаленою прихильницею руского міра, виїхала з дітьми чомусь не до улюбленої рф, а до Туреччини. При цьому спитати дозволу в татуся якось забулася.

Цьогоріч Андрій Мухарський закінчив школу й відгуляв випускний. Батько, побачивши світлину сина, м’яко кажучи, отетерів. Адже на футболці в юнака красуються радянські символи – серп і молот.

Шоумен назвав це “трагедією, в якій живе 12 років, що не передбачає хепі-енду”. Після подібного Антін чудово зрозумів Тараса Бульбу, який вбив власного сина. Бо й сам готовий прикласти руку.

Як виглядає син Антіна Мухарського

Але у цьому випадку, вважає Мухарський, все може бути якраз навпаки. Розмірковуючи над подальшим перебігом подій – на війні як на війні – актор дійшов висновку, що “діти – наше страшне минуле”.

У Фейсбуці в коментарі під цим постом Ольга Колесова написала, що є одноліткою Сніжани Єгорової. Вони народилися в одному пологовому будинку Нової Каховки, дихали одним повітрям, але вона “зв’язалася з бандерівцями”, за словами свого тата. Чоловік дуже чекав на рускій мір, обіймався з окупантами. А нещодавно помер без ліків та медичної допомоги, й “визволителі” тихенько прикопали. Тож вбивати нікого не довелося.

Нові статті

Схожі статті

Сукня українського бренду та взуття від Луї Віттон: вагітна дружина Монатіка похвалилася стильним образом

Дружина популярного співака Дмитра Монатіка показала новий та стильний образ на повсякдень. Вагітна Ірина Монатік обрала собі сукню українського бренду та доповнила її сумкою і взуттям Луї Віттон.

Не холостяк, як думають всі: 40-річний Юрій Ткач показав свою дружину-красуню, з якою має доньку

Юрій Ткач не лише гарний актор, а й зразковий сім'янин, який вже 10 років проживає у шлюбі разом із Вікторіє та виховують доньку Лізу - як виглядає обраниця гумориста по життю?

“Протягнути руку”: соліст з гурту “Антитіла” Тарас Тополя розповів про ставлення до Олега Винника

37-річний соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя прокоментував поведінку колеги по сцені, Олега Винника, який виїхав з України. Як він відноситься до кумира вовчиць та чи готовий з ним здороватися?

Понад 40 тисяч гривень: 31-річна KOLA похизувалась подарунками від чоловіка – сумка, прикраси й не тільки

Нещодавно співачка KOLA розповіла, що вийшла заміж за чоловіка-іноземця, а згодом показала коштовні подарунки від нього - що найдорожче дарував обранець для артистки?