Відмовилась від такого “щастя”: акторка Ксенія Мішина розповіла, чому не помирилася з батьком сина Платона

Молода українська акторка і екс-"Холостячка" Ксенія Мішина виховуϵ 12-річного сина Платона самотужки. В неї міг би бути чоловік, але зірка не захотіла дати йому шансу на стосунки.

Популярна акторка Ксенія Мішина відома численним українським глядачам завдяки своїй участі у телевізійних шоу та грі в серіалах. Одна з найбільш відомих ролей артистки: поміщиця із жорстким характером Лідія Шефер.

Втім, шанувальників красуні Ксенії Мішиної цікавлять не тільки факти її творчої біографії, а ще й подробиці особистого життя знаменитості. Відомо, що в свої 34 роки акторка все ще не заміжня. Жінка самотужки виховуϵ сина Платона, якому на початку весни виповнилося 12 років. Ксенії було трохи більше 20-ти, коли вона народила первістка. І на той час поряд з нею не було надійного чоловічого плеча.

Ксенія Мішина розповіла, чому так і не примирилася з батьком свого сина
Ксенія Мішина розповіла, чому так і не примирилася з батьком свого сина

З батьком Платона Мішина розлучилася ще до народження хлопчика. І все через те, що він не був готовий до відповідальності. Артистка розповідала, що поведінка її обранця і батька Платона була зовсім не чоловічою. Офіційно вона так і не вийшла за нього заміж, хоч і дуже кохала.

Серйозні стосунки з обранцем в Мішиної все ж таки були, хоча і недовго. Син — це єдиний цінний подарунок, який їй залишив на довгу памʼять колишній. Більше нічого доброго про цивільного чоловіка акторка згадати не може. І тому дуже легко відмовилася від такого “щастя”.

Стосунки 20-річної Мішиної із колишнім обранцем розвивались доволі стрімко. Невдовзі після початку відносин зірка українського кіно завагітніла. Спочатку в їх родині все було добре, але трохи згодом відношення з боку чоловіка до неї змінилось.

Ксенія Мішина достеменно не знає, чому саме відношення коханого так змінилось. Однак в неї є припущення, що він просто злякався відповідальності.

Ксенія Мішина поділилася спогадами про колишнього чоловіка, від якого народила єдиного сина Платона
Ксенія Мішина поділилася спогадами про колишнього чоловіка, від якого народила єдиного сина Платона

Під час вагітності Ксенія Мішина потерпала від сильного токсикозу і працювати не могла. Цивільний чоловік почав пригнічувати її, як особистість і майже не допомагав грошима. Артистка пригадала, як в їхній домашній шафі лежала велика купа баксів, але коханий виділяв їй на харчування лише 100 гривень на день. І майбутня матуся постійно ходила голодною. Через чутливість до сильних запахів та токсикоз вона навіть не могла зайти на кухню, аби щось собі приготувати.

Врешті решт жінка прийняла важливе рішення — піти від партнера. Розрив стався ще до народження сина Платона. На початку акторці було дуже складно, але Мішина витримала. І тепер вона – цілком самостійна та успішна жінка, яка не потребує допомоги від сторонніх людей.
Цікаво, що 2 роки тому рідний батько її сина виявив бажання спілкуватись із нащадком. Чоловік забажав і налагодити стосунки із самою Ксеніϵю Мішиною. Проте, на довгий час його бажання не вистачило. Десь через півроку після початку нових відносин чоловік знов зник з їх життя, повторивши вчинок 10-річної давнини.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?