85-річний красень Юрій Вікторович: Олена Кравець вперше показала свого батька – мрію всіх жінок

Олена Кравець з "Кварталу 95" приїхала до рідного Кривого Рогу, щоб привітати із 85-м днем народження свого батька. З нагоди свята Кравець вперше показала широкій аудиторії, як він виглядає.

Олена Юріївна Кравець — одна із найпопулярніших українських жінок, яку співвітчизники знають завдяки гумористичному телешоу “Квартал 95”. Саме в ньому знаменитість пропрацювала багато років, пліч-о-пліч із нинішнім президентом України Володимиром Зеленським.

Народилась Олена Кравець у місті Кривий Ріг 1 січня, зробивши своїм батькам по-справжньому новорічний подарунок. Вже зі студентських років майбутня зірка гумору почала самотужки себе забезпечувати і працювала директором криворізького філіалу McDonald’s. З юних років Олена мріяла про акторську карʼєру, але мама наполягла, щоб вона отримала в Кривому Розі економічну освіту.

Однак мрія про акторство в Кравець все ж здійснилася. В 2000 році вона переїхала до міста Києва і там стала працювати адміністративним директором студії “Квартал 95”. З 2005 року Кравець грала в новій телепередачі “Вечірній квартал” та пародіювала відомих політичних діячок України: Юлію Тимошенко, Надію Савченко, Наталію Королевську та інших.

Потім в її карʼєрі трапився перехід до “Жіночого Кварталу”, а далі Олена Кравець перебралася на Youtube – щоб розвивати власний проєкт про родинне життя зірок під назвою “Вдома поговоримо”. Цю онлайн-програму телезірка веде разом із старшою донькою Марією, а одного разу в їхньому ефірі зʼявився і молодший син Кравець — Іван.

Не забуває Олена Кравець і про старше покоління своєї родини. Днями знаменитість вперше показала суспільству свого батька, Юрія Вікторовича. Чоловіку виповнилось 85 років і з нагоди цієї дати зіркова донька приїхала до Кривого Рогу, щоб привітати найріднішу людину.

У привітальному відеоролику, який Олена Кравець виклала на своїй сторінці в Instagram — вона постає поряд із усміхненим батьком, який попри почесний вік зберіг гарне почуття гумору і турбується за власну доньку. Юрій Вікторович, за словами самої Кравець — постійно пропонує їй свою допомогу та підтримку. Скориставшись нагодою, Олена Кравець вирішила попросити іменинника прорекламувати її новий курс володіння голосом “Розмовляти собою” і запропонувати глядачам заповнити анкету передзапису. Юрій Вікторович з посмішкою виконав бажання зіркової доньки.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.