Як звичайні кухонні губки допоможуть при вимкненнях світла: навіщо господині кладуть їх у морозильну камеру

Звичайна губка для миття посуду може стати гарною помічницею не тільки на кухні, але й в холодильнику. Як вона допоможе під час відключень світла — "Один Факт" розповість детальніше.

Якщо змочити кухонні губки водою та покласти до морозильної камери — вони допоможуть без втрат пережити тимчасові відключення світла, які зараз в Україні відбуваються регулярно.

В багатьох читачів напевно виникне питання — навіщо ж господині заморожують в морозилці кухонні губки? Цьому є просте пояснення.

Справа вся в тому, що кухонні губки — це не тільки гарні помічниці для миття брудного посуду. Якщо взяти 3-4 кухонні губки, просочити їх звичайною чистою водою, а потім — покласти до морозильної камери, то вони допоможуть уповільнити розморожування продуктів харчування, якщо вимкнули світло. Експерти радять перед тим, як покласти зволожену губку до морозилки — запакувати її в окремий пакетик із застібкою.

Вода в кухонних губках після розміщення в морозилці, звісно ж — замерзне. Коли вимикають електричну енергію — губки можна дістати з морозилки та покласти на поличках між продуктами харчування. Вони стануть елементом охолодження і продукти за відсутності світла не будуть так швидко псуватися.

Згодяться губки із замороженою водою і в тому випадку, якщо ви збираєтесь із родиною або друзями на природу. Просто покладіть їх у пакети з харчами – і вони не будуть швидко псуватися в теплі.

Навіщо господині заморожують губки для миття посуду в морозилці
Навіщо господині заморожують губки для миття посуду в морозилці

Крижані кухонні губки з морозильної камери можуть стати у нагоді тим родинам де є маленькі діти. Малюки часто через свою підвищену активність отримують синці та забиті місця. В такому випадку холодну губку з морозилки треба прикласти до ушкодженого місця.

Губка для миття посуду буде повільно відтаювати, а не текти. І проблема із забитим болючим місцем буде швиденько вирішена. До того ж, зайву рідину губка буде відразу вбирати в себе назад.

Нові статті

Схожі статті

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?