“Я зрозуміла, що ніколи не була закохана”: 46-річна Євгенія Власова зізналась, чи вільне її серце зараз

Відома співачка Євгенія Власова вперше розповіла, чи перебуває зараз у романтичних стосунках: що відомо про особисте життя артистки та її минуле?

Відома українська співачка Євгенія Власова зазвичай приховує особисте життя від публічності, але цього разу зірка вирішила поділитися своїми думками про свій романтичний стан.

За словами виконавиці, зараз вона не перебуває у стосунках та сподівається знайти своє кохання. Євгенія зазначила, що присвятила багато часу своєму внутрішньому розвитку та духовній трансформації, бажаючи, щоб її майбутній партнер зрозумів і прийняв її такою, якою вона є, без будь-яких психологічних бар’єрів.

Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках
Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках

Артистка зазначила, що для неї важливіше не матеріальна підтримка від обранця, а взаємне кохання та відчуття близькості. Вона прагне почувати себе коханою та готова дарувати свою любов і тепло. Євгенія Власова розповіла, що вже тривалий час немає кохання у її житті. Вона висловила бажання, щоб її коханий з’явився у світлому та щирому амплуа, не взаємодіючи з її минулими травмами, а виключно в контексті її любові.

Вона відмовилася від ідеї, що її повинні “рятувати” та переконана, що головне – це бути коханою. Власова зазначила можливість того, що її коханий може так і не з’явитися у цьому житті, але вона готова до цього.

Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках
Євгенія Власова розповіла, чи перебуває зараз у стосунках

Зірка також поділилась, що у неї було небагато стосунків, а останні 10-15 років вона не перебувала в них зовсім. Все своє життя вона ніколи не відчувала справжньої любові. Зрозуміти це вона змогла тільки зараз, коли проаналізувала свої минулі стосунки.

Перший роман для неї завжди були чимось загадковим. Там були переживання, вогняні пристрасті, але завжди відчуття, що щось не в тому порядку. Вона пройшла через невротичні стосунки, коли відчуття були такими сильними, але водночас було страшно бути одній. І як тільки вона знайшла в собі внутрішню силу і стабільність, їй здалися ці стосунки вичерпаними.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?