“Не розумію, як можна жити на 2 тисячі доларів”: 46-річна Євгенія Власова розсекретила свій дохід за місяць

Євгенія Власова назвала кругленьку суму, яку заробляє за місяць і витрачає на себе та свою 20-річну доньку: що відомо про особисте життя співачки та звідки дохід?

Співачка Євгенія Власова нещодавно висвітлила джерела свого доходу та розсекретила суму, яку заробляє щомісяця. Попри те, що її кар’єра на сцені тривалий час була на паузі, вона активно займалася викладанням співу, зокрема, сучасного і йога-співу. Власова також отримує дохід від авторських винагород за прослуховування її пісень. За її підрахунками, вона щомісячно витрачає понад 100 тисяч гривень на свої та потреби своєї 20-річної доньки, яка перебуває за кордоном.

Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць
Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць

Власова визнала, що роялті за її власні пісні досі приносять непогані доходи, дозволяючи їй впоратися з усіма фінансовими потребами. Вона висловила здивування, що хтось може виживати на таку невелику суму, як 1-2 тисячі доларів, і підкреслила, що її доходи значно перевищують ці цифри.

Після тривалого періоду відсутності Євгенія Власова повернулась на музичну арену та вразила своїх прихильників тріумфальним приходом. Зазначаючи, що її минула пауза була необхідною, зірка розповіла, що її попередні доходи були значно вищими, адже вона регулярно влаштовувала численні концерти протягом місяця.

Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць
Євгенія Власова вперше розповіла, скільки заробляє за місяць

Однак ця робота вибила її з ритму та призвела до виснаження. В результаті співачка прийняла рішення скоротити кількість виступів, щоб знайти баланс між професійними зобов’язаннями та особистим життям.

Зараз, після її повернення, Євгенія Власова визнає, що їй доводиться вкладати набагато більше зусиль, ніж раніше. Хоч і раніше вона заробляла значно більше за один концерт, зараз вона знаходиться в іншій ситуації. За словами співачки, доходи можуть бути меншими, але вона відчуває себе більш щасливою і задоволеною.

Нагадаємо, що нещодавно артистка також розкрила причину свого зникнення на десять років і припинення виступів.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.