Одружилися з жінками, вдвічі молодшими за себе: Віктор Павлік, Григорій Чапкіс, Володимир Остапчук

В українському шоу-бізнесі є багато чоловіків, які обирають собі дружин, що набагато молодше за них самих. До цього списку належать Віктор Павлік, Володимир Остапчук і хореограф Григорій Чапкіс.

В українському шоу-бізнесі є відомі чоловіки, які обрали собі в дружини дівчат вдвічі молодших за себе. Яка в них різниця у віці — “Один Факт” розповість далі.

Віктор Павлік

58-річний співак Віктор Павлік з юних років мав насичене особисте життя. Його першою дружиною була жінка на імʼя Лідія. В шлюбі з нею понад 40 років тому народився первісток Павліка, Олександр. Друга дружина Віктора Франковича — Світлана, народила йому донечку Христину. З третьою дружиною, Ларисою Созаєвою, співак прожив найдовше – понад 20 років. Вона народила Павліку сина Павла, який в 20 років помер від раку.

Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років
Катерина Репяхова молодша за Віктора Павліка на 29 років

Четвертий шлюб Віктора Павлика трапився із його фанаткою та блогеркою Катериною Репяховою. Дівчина на 29 років молодша за свого обранця, але це не заважає закоханим будувати гармонійні та щасливі відносини. Катерина народила співаку наймолодшого сина Михайлика. Хлопчику вже в червні виповниться 3 рочки.

Григорій Чапкіс

Чотири шлюби за життя склав і відомий український хореограф Григорій Чапкіс. Остання обраниця майстра танцю була молодша за нього на 51 рік і за віком була ровесницею онучки Григорія Чапкіса. Познайомились закохані в ювелірному магазині, де хореографу стало зле.

Четверта дружина Григорія Чапкіса була молодша за нього на 51 рік
Четверта дружина Григорія Чапкіса була молодша за нього на 51 рік

Їх романтичні стосунки розпочались, коли Чапкісу було вже 89 років, а його обраниці — виповнилось 38. Романтична історія Григорія Чапкіса ще раз підтверджує той факт, що любов віку не знає. І любити та одружуватися можна навіть у почесному віці.

Володимир Остапчук

Шлюб з великою різницею у віці існував і в житті телеведучого Володимира Остапчука. Катерина Полтавська була молодша за свого обранця на 16 років, а їх відносини розпочались, коли Полтавській було лише 22 роки.

Володимир Остапчук старший за дружину Катерину Полтавську на 16 років
Володимир Остапчук старший за дружину Катерину Полтавську на 16 років

Ведучий зізнавався, що до нього в Катерини взагалі не було відносин із чоловіками. І поцілувалась вона вперше в житті саме з ним. Також Володимир Остапчук розповів, що різницю у віці вони з Полтавською не відчувають. А ще — назвав Катерину мудрішою за тих жінок, що були в нього раніше.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?