Працювали разом, а потім одружились: Лілія Ребрик, Наталка Денисенко та інші зірки, які мали службовий роман

Лілія Ребрик, Ольга Горбачова та Наталка Денисенко мали романи на знімальних майданчиках з колегами, а згодом одружились з ними: що відомо про особисте життя зірок?

Деякі українські зірки шоу-бізнесу відомі тим, що знаходять своє щастя в колегах зі сцени чи зі знімального майданчика. Насправді, це не так вже й рідко, коли професійні відносини переростають в щось більше. Деякі з цих відносин набувають серйозних розмірів, переростаючи у міцний шлюб.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Актори Наталка Денисенко та Андрій Федінчик спільно знялися у серіалі “Клан ювелірів”, де вони зіграли ролі закоханої пари. Їхня хімія на екрані була настільки переконливою, що почуття перейшли і в реальне життя. Зустрівшись під час зйомок, вони швидко зрозуміли, що мають спільні почуття, які переросли у міцний шлюб. Наталка та Андрій вже сьомий рік разом і щасливо виховують 6-річного сина, якого назвали на честь батька.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик

Лілія Ребрик і Андрій Дикий

Лілія Ребрик і Андрій Дикий познайомились ще у 2011 році, коли разом танцювали у проєкті “Танці з зірками”. Андрію відразу сподобалася Лілія, хоча вона спочатку хотіла просто дружби. Проте, після закінчення проєкту, їхні стосунки переросли в кохання, і вони одружились. Зараз вони вже 12 років живуть у статусі чоловіка та дружини і разом виховують трьох доньок, Діану, Поліну та Аделіну, що робить їхню родину ще більш повною і щасливою.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий
Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова — це одна з тих пар українського шоу-бізнесу, які зростали разом і створили міцний союз на основі своєї початкової робочої взаємодії. Знайомство їх відбулося ще у 1998 році, коли Нікітін був продюсером молодої талановитої Горбачової. Спочатку вони мали виключно професійні відносини, проте з часом це переросло в романтичні стосунки.

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова
Юрій Нікітін і Ольга Горбачова

Поступово робочі зустрічі стали більш особистими, і вони вирішили дати шанс своїм стосункам за межами роботи. Незважаючи на те, що шлях до їхнього щастя був не без турбулентності, вони вибрали один одного. Шлюб був важливим кроком у їхньому житті. Подружжя пережило період розлучення, але вирішило, що їхня любов і бажання бути разом важливіші за будь-які труднощі.

Разом вони не лише підтримують один одного в кар’єрному зростанні, а й виховують двох чудових дітей. Їхня родина є джерелом взаємопідтримки і натхнення для багатьох.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?