Вся правда вийшла назовні: Марічка Падалко після 14 років у шлюбі зізналася, що їй важко, коли чоловік вдома

Ведуча української телевізійної служби новин Марічка Падалко не з чуток знає, що таке стосунки на відстані. Жінка зізнається — зараз їй непросто, коли чоловік знаходиться вдома.

Чоловік української ведучої Марічки Падалко Єгор Соболєв — колишній депутат. Нині він боронить українські кордони на фронті і вдома буває рідко. Його дружина розповіла, як змінилося життя їх родини після того, як її голова відправився служити.

Марічка Падалко розповіла, що зміни в характері чоловіка відчуває і вона сама, і діти. Єгор Соболев буває вдома рідко. Але коли приїждає — їй доводиться декілька днів підлаштовуватися. Стосунки на відстані — випробування, яке не кожна родина може витримати. Але Марічці Падалко з її чоловіком поки що це вдається зробити. Хоча буває складно.

Марічка Падалко розповіла, чому їй складно, коли чоловік Єгор Соболев повертається додому з відрядження
Марічка Падалко розповіла, чому їй складно, коли чоловік Єгор Соболев повертається додому з відрядження

Телеведуча зізналась, що поки Єгор Соболев знаходиться у військових відрядженнях — вона змушена бути сильною жінкою і багато чоловічих обовʼязків брати на себе. Тому, коли коханий повертається на декілька днів додому — їй доводиться налаштовувати себе на “жіночу” хвилю. Часом це дуже складно і провокує занадто сильну емоційну реакцію. Подружжю доводиться працювати над своїм емоційним станом.

Також Марічка Падалко розповіла, що певні проблеми існують і у відносинах дітей із батьком. Наприклад, син телеведучої та екс-депутата Єгора Соболева, 11-класник Михайло — в цьому році створив свій перший FPV-дрон. 17-річний хлопець зібрав його самотужки, власними руками і, звісно — вирішив похвалитися своїми досягненнями вдома.

Марічка Падалко з чоловіком
Марічка Падалко з чоловіком

Михайло запустив дрон на території будинку, коли батько якраз повернувся із відрядження. Соболев відреагував на цю іграшку доволі бурхливо. Як пояснила Марічка Падалко — на передовій такій дрони для захисників символізують смерть. Тому й сприймаються військовими занадто емоційно і негативно.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?