“Просто по прикольчику”: колишня Потапа зізналась, що вперше вийшла заміж у 16 років – хто був обранцем?

Продюсерка Ірина Горова відверто зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж та хто був її обранцем: як відреагували на це близькі та друзі зірки?

Відома українська продюсерка Ірина Горова завжди відкрито ділилася подробицями особистого життя, і цього разу вона розповіла про свій ранній шлюб. Її перше заміжжя відбулося, коли їй було лише 16 років, і вона пояснила, що саме вплинуло на таке рішення.

Перший чоловік Ірини, Юрій Горовий, на момент їхнього одруження був власником ресторану “Вечірній Київ”, який знаходився в центрі столиці. Шлюб з Юрієм не був спричинений вагітністю – у них було справжнє кохання. Ірина підкреслює, що значною мірою це було певним експериментом, якимось “по приколу”. Вона насолоджувалася самим статусом заміжньої і часто демонструвала це перед своїми однолітками.

Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж
Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж

Весілля Ірини відбулося на четвертий місяць після їхнього знайомства з майбутнім чоловіком. На той час їй подобалася сама ідея шлюбу, що стало однією з ключових причин для прийняття такого рішення. Ірина тільки почала своє навчання в університеті, і їй здавалося цікавим приходити на заняття з обручкою на пальці, щоб привертати увагу оточуючих.

Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж
Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж

У 1994 році відбулися значні зміни в житті Ірини. Влітку того року вона познайомилася з чоловіком, а вже в листопаді вони офіційно зареєстрували свій шлюб. Через три роки спільного життя, Ірина завагітніла і у віці 19 років народила свою першу дитину, доньку Наталію. Вона визнала, що спершу не сприймала материнство серйозно.

Проживаючи в центрі Києва, Ірина часто відчувала спокусу вийти з дому, щоб потусуватися. Вона вважала, що поки донька спить у візочку, немає сенсу стояти поряд. Тому вона залишала дитину під наглядом охоронця кафе і йшла гуляти. Такий підлітковий підхід до виховання першої дитини був наслідком її юного віку та бажання насолодитися молодістю.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.